Αύξηση εσόδων για την Interwetten

Η εταιρία στοιχημάτων Interwetten επιβεβαίωσε τις εξαιρετικές επιδόσεις της μέσα στο 2014, ανακοινώνοντας αύξηση των μεικτών εσόδων της, κατά το πρώτο τρίμηνο του χρόνου. Αναλυτικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε αύξηση κατά 7%, με τα μεικτά της έσοδα να αγγίζουν τα 11,1 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον εκπρόσωπο της εταιρείας, Werner Becher, η συγκεκριμένη αύξηση θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη (κοντά στο 11%), αν δεν ήταν αναγκασμένη να αποχωρήσει από αγορές, όπως αυτές της Ελλάδας και του Βελγίου.

 

Επιπλέον, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν, το 40% των εσόδων της Interwetten προέρχεται από τα online στοιχήματα μέσω κινητού – ένα ποσοστό που αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο τις ημέρες του επερχόμενου Μουντιάλ.

Η Interwetten είναι από τις πιο έμπειρες εταιρίες στοιχημάτων στον χώρο του στοιχήματος με έτος ίδρυσης το 1990 και στην Ελλάδα λειτουργεί με νόμιμη άδεια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.