Εκτοξεύθηκαν τα έξοδα της στοιχηματικής εταιρείας Kindred για το μάρκετινγκ στη Σουηδία

Η στοιχηματική εταιρεία Kindred, ιδιοκτήτρια της Unibet και της 32Red μεταξύ άλλων, δραστηριοποιείται στη σουηδική αγορά τυχερών παιχνιδιών από την πρώτη στιγμή που νομιμοποιήθηκαν τα online τυχερά παιχνίδια και αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στην αγορά. Η Kindred, άλλωστε, διατηρεί ικανοποιητικό μερίδιο της αγοράς, ενώ παράλληλα αποτελεί μία από τις στοιχηματικές που επενδύουν τα περισσότερα χρήματα σε αυτή, μεταξύ άλλων και εξαιτίας του γεγονότος ότι εδρεύει στη Σουηδία.

Όπως φαίνεται από πρόσφατα στοιχεία, μάλιστα, η Kindred έχει ενισχύσει σημαντικά τις προσπάθειές της στον τομέα του μάρκετινγκ στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Σουηδίας. Τα εν λόγω στοιχεία δείχνουν ότι τα έξοδα της Kindred στον συγκεκριμένο τομέα εκτοξεύθηκαν μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2021 και πως την έχουν φέρει στην κορυφαία τριάδα των εταιρειών (ανεξαρτήτως ειδικότητας) που έχουν ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα σε μάρκετινγκ στη Σουηδία.

 

Τα έξοδα της Kindred για το μάρκετινγκ στη Σουηδία

Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία, η Kindred ξόδεψε κατά τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2021 πολλά περισσότερα χρήματα στον τομέα του μάρκετινγκ για την αγορά της Σουηδίας. Συγκεκριμένα, ξόδεψε σχεδόν 10 εκατομμύρια ευρώ στον συγκεκριμένο τομέα, τους δύο μόλις πρώτους μήνες της χρονιάς. Σε σύγκριση με τα αντίστοιχα περσινά της έξοδα, η αύξηση αγγίζει το 56%!

Τα αυξημένα έξοδα της Kindred στον τομέα του μάρκετινγκ, μάλιστα, την έφεραν και στην κορυφαία τριάδα των σουηδικών επιχειρήσεων με τα περισσότερα έξοδα στο μάρκετινγκ. Η Kindred βρέθηκε στην τρίτη θέση της λίστας, ανάμεσα σε εταιρείες άλλων ειδικοτήτων, καθώς καμία άλλη στοιχηματική εταιρεία δεν πλησίασε τα ποσά που ξόδεψε στο μάρκετινγκ.

Τα αυξημένα έξοδα και η τεράστια προσοχή που δείχνει η Kindred στην αγορά της Σουηδίας δεν αποτελεί έκπληξη. Άλλωστε, η εταιρεία στοιχήματος εδρεύει στη Σουηδία και η δραστηριοποίηση στην πατρίδα της αποτελούσε πάντα διακαή της πόθο. Ο πόθος αυτός έγινε πραγματικότητα το 2019, όταν η Σουηδία απελευθέρωσε την αγορά online στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών, και η Kindred αποτελεί από τότε έναν από τους σημαντικότερους παίχτες της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.