Μειωμένα τα έσοδα της Bwin το πρώτο τρίμηνο του 2014

Η εταιρία στοιχήματος Bwin ανακοίνωσε μείωση των εσόδων της, ωστόσο, οι συνολικές επιδόσεις της εταιρείας παραμένουν σε ανοδική τροχιά, σύμφωνα με τους υπευθύνους. Αναλυτικότερα, η Bwin εξασφάλισε έσοδα ύψους 165.7 εκατομμυρίων ευρώ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2014, 8% λιγότερα σε σχέση με τα 180.2 εκατομμύριο του αντίστοιχου διαστήματος του 2013. Υπεύθυνοι παράγοντες για αυτή την πτώση είναι η μεταστροφή της στρατηγικής της εταιρείας, από την ποσότητα στην ποιότητα, αλλά και το μπλοκάρισμα της ιστοσελίδας της στην ελληνική αγορά.

 

Η συγκεκριμένη πτώση, πάντως, χαρακτηρίζεται προσωρινή από τους υπευθύνους, οι οποίοι είδαν τα κέρδη της Bwin να αυξάνονται κατά 1% το τελευταίο τρίμηνο του 2013.

Η Bwin είναι μία από τις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν live στοίχημα, καζίνο,πόκερ και ξεχωριστή ενότητα παιχνιδιών για τα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.