Στις 100 πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις η Bet365

H στοιχηματική εταιρία Βet365 συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τις 100 πιο κερδοφόρες βρετανικές επιχειρήσεις που σύνταξαν οι Sunday Times. Πρόκειται για μια λίστα που συντάσσεται ετήσια εδώ και 13 χρόνια και ανακηρύσσει τις πιο επιτυχημένες, από πλευράς πωλήσεων, επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Η Bet365,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, βρέθηκε φέτος ανάμεσά τους και συγκεκριμένα στην 54η θέση. Η επιτυχία της αυτή οφείλεται στην αύξηση εσόδων που ανακοίνωσε η εταιρεία του online στοιχήματος κατά το 2013. Έτσι, με έσοδα της τάξης των 1.2 δις ευρώ, η Bet365 κέρδισε μια θέση στη λίστα με τις 100 πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.