Σημαντικά μειωμένα τα φετινά έσοδα του ιταλικού Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου

Μπορεί στην Ελλάδα το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο να έχει ήδη ακυρωθεί, μετά από σταθερή παρουσία 92 ετών, αλλά στη γειτονική Ιταλία οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά, μοιράζοντας εκατομμύρια ευρώ στους τυχερούς παίχτες. Φέτος, όμως, τα κέρδη των νικητών θα είναι λιγότερα, εξαιτίας μεταξύ άλλων και των μειωμένων εσόδων που είχε η έκδοση του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, παρά το γεγονός ότι το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο της Ιταλίας είναι διαθέσιμο στα περισσότερα σημεία του λιανικού εμπορίου που το διέθεταν και τις προηγούμενες χρονιές, το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μειωμένο και το ίδιο συμβαίνει, φυσικά, και με τα έσοδα.

 

Μειωμένα κατά 30% τα έσοδα του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, μέσω του πρακτορείου ειδήσεων Agipronews, τα φετινά έσοδα του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου στην Ιταλία δεν έχουν ξεπεράσει τα 23,5 εκατομμύρια ευρώ. Σε σύγκριση με τα περσινά έσοδα των 34 εκατομμυρίων ευρώ, η μείωση είναι αρκετά μεγάλη, αφού φτάνει το 30%. Η μείωση των εσόδων οφείλεται, φυσικά, στο μειωμένο ενδιαφέρον. Είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ το 2019 πουλήθηκαν περίπου 6,7 εκατομμύρια λαχνοί, φέτος ο αριθμός αυτός δεν έχει ξεπεράσει τους 4,7 εκατομμύρια λαχνούς. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, μάλιστα, πρόκειται για μια πτώση εσόδων που αποτελεί ρεκόρ, αφού κάτι παρόμοιο δεν έχει συμβεί τα τελευταία 40 χρόνια.

Το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο, τέλος, δεν είναι το μόνο τυχερό παιχνίδι που έχει πληγεί μέσα στο 2020 στην Ιταλία. Όλα τα τυχερά παιχνίδια (ειδικά ο επίγειος τομέας) έχουν δει τα έσοδά τους να μειώνονται σημαντικά μέσα στο 2020, εξαιτίας των απανωτών lockdown που έχουν αποφασιστεί, προκειμένου να ανακοπεί η εξάπλωση της πανδημίας.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.