Επιτρέπει τoν στοιχηματισμό στο προσωπικό της η στοιχηματική εταιρίας Paddy Power

Η στοιχηματική εταιρία Paddy Power αποφάσισε να επιτρέψει στα μέλη του προσωπικού της την τοποθέτηση στοιχημάτων, αλλά με αρκετούς περιορισμούς, άροντας μια απαγόρευση που περιλαμβάνει το σύνολο των υπαλλήλων της. Πλέον, λοιπόν, οι εργαζόμενοι στην εταιρία στοιχημάτων (ανεξάρτητα από τον τομέα που απασχολούνται) θα μπορούν να στοιχηματίζουν μέσω της Paddy Power, αλλά θα πρέπει ταυτόχρονα να το κάνουν σύμφωνα με κάποιους απαραίτητους κανόνες και περιορισμούς.

Ανάμεσα σε αυτούς τους περιορισμούς βρίσκονται κάποια ανώτατα όρια κατάθεσης και στοιχημάτων, καθώς και απαγορευμένες πρακτικές, τις οποίες οι υπάλληλοι θα πρέπει να αποφεύγουν, αν θέλουν να κρατήσουν τη θέση τους.

 

Οι στοιχηματικοί περιορισμοί για το προσωπικό της Paddy Power

Αναλυτικότερα, τα στελέχη της Paddy Power αποφάσισαν ότι οι υπάλληλοι της στοιχηματικής εταιρίας θα μπρούν να στοιχηματίζουν, αρκεί να το κάνουν εκτός του ωραρίου τους. Παράλληλα, ο μόνος τρόπος στοιχηματισμού που τους επιτρέπεται είναι ο online, μέσω της στοιχηματικής ιστοσελίδας Paddy Power. Αυτό σημαίνει ότι δε θα μπορούν να στοιχηματίζουν μέσω των επίγειων πρακτορείων ή της τηλεφωνικής γραμμής της εταιρίας στοιχήματος. Παράλληλα, κάθε υπάλληλος θα αντιμετωπίζει και οικονομικούς περιορισμούς. Για παράδειγμα, δε θα μπορεί να καταθέτει περισσότερα από 500 ευρώ ανά μήνα στον online λογαριασμό του στοιχήματος.

Με άλλα λόγια, οι υπάλληλοι της Paddy Power θα είναι για πρώτη φορά σε θέση να τοποθετήσουν στοιχήματα μέσω του εργοδότη τους, αλλά υπό τη σκιά αρκετών περιορισμών. Οι συγκεκριμένοι περιορισμοί, πάντως, κρίθηκαν απαραίτητοι από τα στελέχη της εταιρίας, όχι μόνο για να προστατευθεί η εύρυθμη λειτουργία της, αλλά και για να αποφευχθούν υπερβολές και κίνδυνοι εθισμού στον τζόγο από τους ίδιους τους υπαλλήλους.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.