Μειωμένο ρίσκο σε Champions League και Premier League από τη στοιχηματική εταιρεία Bet365

Η στοιχηματική εταιρεία Bet365 συνεχίζει να προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίζουν με μειωμένο ρίσκο στο ποδόσφαιρο, ενεργοποιώντας και σήμερα μια προσφορά που τους επιτρέπει να “αποφύγουν” τα χαμένα χρήματα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Όπως και άλλες ημέρες, έτσι και σήμερα, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αγώνες ποδοσφαίρου που θα λήξουν με σκορ 0-0 θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού.

Σκοπός της προσφοράς είναι να μειώσει το ρίσκο σε κάθε αγώνα ποδοσφαίρου, για όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Και είναι σε ισχύ και σήμερα, που μεταξύ άλλων διεξάγονται και αγώνες κορυφαίων διοργανώσεων, όπως το Champions League και η Premier League.

 

Μειωμένο ρίσκο στο 0-0

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία Bet365 υπόσχεται να ενεργοποιήσει την προσφορά της σε κάθε σημερινό αγώνα που θα λήξει με λευκή ισοπαλία (με σκορ 0-0). Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται στους παίχτες που έχουν στοιχηματίσει σε επιλεγμένες αγορές την ευκαιρία να μη χάσουν τα χρήματά τους και να αποκτήσουν μία ακόμη ευκαιρία στοιχηματισμού.

Με λίγα λόγια, αν κάποιος στοιχηματίσει στις επιλεγμένες αγορές ενός αγώνα και χάσει, επειδή έληξε 0-0, τότε θα δικαιούται μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού, ώστε να διεκδικήσει ξανά κέρδη, εφόσον η τύχη τον ευνοήσει περισσότερο.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Bet365 θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματα σε οποιονδήποτε σημερινό ποδοσφαιρικό αγώνα. Ωστόσο, θα πρέπει να τα τοποθετήσουν πριν την έναρξή του και να επιλέξουν μία από τις αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά: ημίχρονο/τελικό, ακριβές σκορ και scorecast. Εφόσον τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, χάσουν και ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0, θα δικαιούνται τη δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού.

Από την προσφορά, όμως, εξαιρούνται τα παρολί στοιχήματα. Παράλληλα, εξαιρούνται όσα στοιχήματα κλείσουν πρόωρα, μέσω της υπηρεσίας του ολικού cash out. Αντίθετα, στην περίπτωση που κάποιος κλείσει μέρος ενός στοιχήματος, μέσω του τμηματικού cash out, θα εξακολουθήσει να συμμετέχει στην προσφορά, με το ποσό που παραμένει ανοιχτό.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία