Προσφορά για τη Bundesliga 2 από τη στοιχηματική εταιρεία Mybet

Η στοιχηματική εταιρεία Mybet ξεκινά την εβδομάδα, επικεντρώνοντας στη δεύτερη κατηγορία της Bundesliga και ανακοινώνοντας μια νέα προσφορά για όσους στοιχηματίσουν στους σημερινούς αγώνες της διοργάνωσης. Όσοι εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη προσφορά θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια επιπλέον ευκαιρία στοιχηματισμού.

Με άλλα λόγια, όσοι εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της εταιρεία στοιχημάτων Mybet θα διεκδικήσουν τα κέρδη που δικαιούνται βάσει των προβλέψεων και των αποδόσεων, αλλά παράλληλα θα διεκδικήσουν και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ώστε να αυξήσουν ακόμη περισσότερο το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, χωρίς να ρισκάρουν τα χρήματά τους.

 

Η σημερινή προσφορά της Mybet

Εκμεταλλευόμενοι την προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, ώστε να διεκδικήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet. Αρχικά, βέβαια, θα πρέπει να εγγραφούν στην προσφορά και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν τουλάχιστον 10 ευρώ στους σημερινούς αγώνες της Bundesliga 2, έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα της 12ης Σεπτεμβρίου. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να αφορούν σε οποιονδήποτε αγώνα της διοργάνωσης και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αλλά θα πρέπει να συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά. Επιπλέον, δεν έχει σημασία αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν – εφόσον τοποθετηθούν, θα αποφέρουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο στους παίχτες.

 

Επιπλέον ευκαιρία στοιχηματισμού

Όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα κερδίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με του ποσού που στοιχημάτισαν, έως ένα συγκεκριμένο ποσό. Το εν λόγω στοίχημα θα έχει ισχύ τριών ημερών και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε από τα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

H Mybet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, δεν είναι η πρώτη φορά που χαρίζει δωρεάν στοίχημα σε αγώνες για την Bundesliga 2.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία