Το χατ τρικ φέρνει δωρεάν στοίχημα στη Mobibet

Ο αποψινός τελικός ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης προσφέρεται για στοιχήματα, θέαμα, ανατροπές και εκπλήξεις. Πρόκειται, άλλωστε, για έναν από τους πλέον δύσκολους για προβλέψεις αγώνες της χρονιάς και, δεδομένου ότι πρόκειται για τις δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης (με παίχτες παγκόσμιου κύρους στο ρόστερ τους), τίποτε δε μπορεί να χαρακτηριστεί προβλέψιμο.

 

Ειδικά όταν μιλάμε για μεγάλα επιτεύγματα, όπως το χατ τρικ, κανένα προγνωστικό και καμία πρόβλεψη δε μπορούν να προσφέρουν ασφαλή συμπεράσματα. Και για το λόγο αυτό, η ιστοσελίδα στοιχήματος Mobibet αποφάσισε να συμπεριλάβει το χατ τρικ στην ειδική της προσφορά για τον τελικό του Champions League.

 

Η εταιρεία του online στοιχήματος, λοιπόν, ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες πως, αν κάποιος από τους ποδοσφαιριστές του αποψινού αγώνα κατορθώσει να σημειώσει τρία γκολ, κάποια από τα μέλη της θα κερδίσουν ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 20 ευρώ. Για να διεκδικήσουν το δωρεάν στοίχημα αυτό, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ΄ όλα να στοιχηματίσουν σε οποιαδήποτε αγορά του τελικού. Επιπλέον, θα πρέπει να πρόκειται για ένα μονό στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ.

 

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος από τους ποδοσφαιριστές κατορθώσει χατ τρικ στην κανονική διάρκεια του αγώνα (δηλαδή μέχρι το 90'), οι παραπάνω παίχτες θα κερδίσουν αυτόματα το δωρεάν στοίχημα αξίας 20 ευρώ. Μόλις αυτό συμβεί, θα δουν τη σχετική ειδοποίηση - το δωρεάν στοίχημα δε θα φανεί στο λογαριασμό τους - την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν άμεσα και να καταθέσουν το στοίχημά τους, χωρίς να ρισκάρουν δικά τους χρήματα.

 

Φυσικά, υπάρχουν και κάποιοι κανόνες στη χρήση του εν λόγω στοιχήματος. Αν και οι παίχτες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όπου θέλουν, από τη λίστα εξαιρούνται οι ιπποδρομίες. Επιπλέον, το στοίχημα που θα καταθέσουν θα πρέπει να έχει απόδοση τουλάχιστον 1.01 και δε μπορεί να σπάσει σε μικρότερα - θα πρέπει να είναι ένα μονό αποδεκτό. Τέλος, αν το δωρεάν στοίχημα αποφέρει κέρδη, ο παίχτης θα κρατήσει αποκλειστικά αυτά και τα 20 ευρώ θα επιστρέψουν στη Mobibet.

 

Άσχετα, λοιπόν, από το αν ο τελικός του Champions League αποδειχθεί κερδοφόρος ή ζημιογόνος για τους παραπάνω παίχτες, χάρη στην προσφορά της Mobibet μπορούν να διεκδικήσουν νέα κέρδη, χωρίς καν να ρισκάρουν τα χρήματα του λογαριασμού τους.

Η Mobibet δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mobibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mobibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία