Ανταμείβει τα σημερινά στοιχήματα στο live η στοιχηματική εταιρεία Mybet

Για μία ακόμη ημέρα, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Mybet έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν μια σειρά από στοιχήματα και να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη ανάλογα των χρημάτων που ρίσκαραν και των αποδόσεων που επέλεξαν, αλλά και ανταμοιβές που υπόσχονται να μοιράσουν οι ανάλογες προσφορές. Η σημερινή προσφορά της Mybet, για παράδειγμα, ανταμείβει τα live στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες, στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ και σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα.

Η συγκεκριμένη προσφορά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην πλατφόρμα του live στοιχήματος και υπόσχεται να τους ανταμείψει με ένα στοίχημα δίχως ρίσκο.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο, κέρδη χωρίς ρίσκο

Χάρη στο στοίχημα που θα κερδίσουν όσοι συμμετάσχουν στην σημερινή προσφορά της Mybet και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη. Αυτή τη φορά, μάλιστα, δε θα ανησυχούν για την τύχη του υπόλοιπου του λογαριασμού τους αν χάσουν. Εξάλλου, αν κερδίσουν, θα το δουν να αυξάνεται. Αντίθετα, αν χάσουν, θα το δουν να παραμένει σταθερό.

Το στοίχημα που υπόσχεται να χαρίσει η Mybet σε όσους εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της, τέλος, θα έχει συγκεκριμένη αξία, ίση με το 1/3 της αξίας των live στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν στο πλαίσιο της προσφοράς.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν σε αυτή, έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να τοποθετήσουν και τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα ή περισσότερα στοιχήματα, συνολικής αξίας 30 ευρώ, στην πλατφόρμα του live στοιχήματος, κατά τη διάρκεια ενός ή περισσότερων αγώνων. Επιπλέον, τα στοιχήματα μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιονδήποτε αγώνα και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, κάθε στοίχημα θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.70 και άνω.

Με αυτόν τον τρόπο και ανεξάρτητα από το αν κερδίσουν ή χάσουν, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Εννοείται πως στην προσφορά αυτήν μπορούν να συμμετέχουν και οι Έλληνες παίχτες στοιχημάτων καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία