Ανταμοιβές στα virtual sports μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Αν και το αγωνιστικό πρόγραμμα διάφορων αθλημάτων προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet, πολλοί παίχτες αναμένεται και σήμερα να προτιμήσουν τα εικονικά αθλήματα (virtual sports), τα οποία υπόσχονται άφθονη αγωνιστική δράση καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Τα στοιχήματα στα εικονικά αθλήματα, μάλιστα, υπόσχονται σήμερα και κάποιες ανταμοιβές σε όσους παίχτες εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet.

Η συγκεκριμένη προσφορά** καλεί τους παίχτες να στοιχηματίσουν στα virtual sports που διεξάγονται στην ιστοσελίδα της Novibet και να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή, υπό την προϋπόθεση να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Η προσφορά, μάλιστα, ισχύει για όλα τα εικονικά αθλήματα της Novibet: το εικονικό ποδόσφαιρο (πρωτάθλημα και κύπελλο), το μπάσκετ, το τένις και τις ιπποδρομίες.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν την ανταμοιβή

Για να μπορέσουν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή που μοιράζει σήμερα η προσφορά** της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα ή περισσότερα μονά στοιχήματα σε οποιοδήποτε από τα εικονικά αθλήματα, έως απόψε στις 23:59. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να αφορούν σε οποιοδήποτε γεγονός και σε οποιαδήποτε αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουν συνολική αξία 20 ευρώ και άνω και να συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν εγκαίρως τα παραπάνω στοιχήματα θα εξασφαλίσουν αυτόματα την ανταμοιβή της προσφοράς**, είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματα αυτά, άλλωστε, δεν έχει καμία απολύτως σημασία για την προσφορά**.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς**

Η ανταμοιβή για όσους καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Η αξία του στοιχήματος αυτού, μάλιστα, θα εξαρτάται από τη συνολική αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Συγκεκριμένα, όσοι στοιχηματίσουν 20-49,99 ευρώ θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα μικρής αξίας, όσοι στοιχηματίσουν 50-99,99 ευρώ θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι στοιχηματίσουν 100 ευρώ και άνω θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Το δωρεάν αυτό στοίχημα μπορούν να το διεκδικήσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία