Δωρεάν στοιχήματα στα μακροχρόνια της Statusbet

Aν και το καλοκαίρι δεν προσφέρεται για μεγάλο αριθμό στοιχημάτων (άλλωστε, οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στο ποδόσφαιρο και σε άλλα δημοφιλή αθλήματα έχουν… πάει διακοπές), οι παίχτες που επιθυμούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη έχουν την επιλογή των μακροχρόνιων – των στοιχημάτων εκείνων που τους καλούν να προβλέψουν τους νικητές και άλλες πτυχές των επόμενων σεζόν.

 

Οι παίχτες, μάλιστα, που θα τοποθετήσουν τέτοια στοιχήματα στη εταιρία στοιχήματος Statusbet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν έως και τρία δωρεάν στοιχήματα, αξίας 5 ευρώ το καθένα. Πρόκειται για μια προσφορά που ζητά από τους παίχτες την τοποθέτηση έως και έξι τέτοιων στοιχημάτων.

 

Αναλυτικότερα, προκειμένου να κερδίσει κάποιος παίχτης το δωρεάν στοίχημα των 5 ευρώ, θα πρέπει να τοποθετήσει ένα δελτίο, το οποίο θα περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο μακροχρόνια στοίχημα, σε οποιοδήποτε άθλημα. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να τοποθετηθούν σε αποδόσεις οποιουδήποτε ύψους, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η αξία του δελτίου να αγγίζει τα 20 ευρώ.

 

Με τον τρόπο αυτό, κάθε παίχτης μπορεί να κερδίσει ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 5 ευρώ. Και μπορεί να επαναλάβει την ίδια διαδικασία, τοποθετώντας δύο ακόμη όμοια δελτία, αξίας 20 ευρώ και άνω, με τουλάχιστον δύο μακροχρόνια στοιχήματα, ώστε να διεκδικήσει δύο ακόμη δωρεάν στοιχήματα των 5 ευρώ έκαστο. Και, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να στείλει, αφού τοποθετήσει το δελτίο του, ένα e-mail στο support@statusbet.com, με τίτλο SUMMER5, αναγράφοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό του δελτίου. Οι υπεύθυνοι θα επικοινωνήσουν μαζί του εντός των επόμενων 24 ωρών.

 

Τα δωρεάν στοιχήματα, τέλος, που θα κερδίσουν τα μέλη της Statusbet θα μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε άθλημα, διοργάνωση ή στοιχηματική αγορά και μπορούν να αποφέρουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Ο μόνος περιορισμός στην τοποθέτησή τους αφορά στη μέγιστη απόδοση ανά στοίχημα, η οποία αγγίζει το 3.00.

Η Statusbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και προσφέρει πολλά παιχνίδια όπως καζίνο ,πόκερ ,τάβλι και άλλα πόλλα!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Statusbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Statusbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία