Διπλή ανταμοιβή στο ποδόσφαιρο από την εταιρεία στοιχηματισμού Mybet

Όσοι παρακολουθούν ποδόσφαιρο και στοιχηματίζουν στους αγώνες τους έχουν και σήμερα στη διάθεσή τους δύο αγώνες του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών που παρουσιάζουν έντονο, αγωνιστικό και στοιχηματικό, ενδιαφέρον. Το Καμερούν αντιμετωπίζει την Αυστραλία και η Γερμανία τη Χιλή, σε δύο αγώνες που υπόσχονται συγκινήσεις, αλλά και κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σωστά. Στην περίπτωση της εταιρείας στοιχηματισμού Mybet, όμως, οι δύο αγώνες υπόσχονται παράλληλα και διπλή ανταμοιβή, με τη μορφή στοιχημάτων χωρίς ρίσκο.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να εξασφαλίσουν την εν λόγω ανταμοιβή, είναι να στοιχηματίσουν στους σημερινούς αγώνες του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, εκμεταλλευόμενοι τις δύο σχετικές προσφορές.

 

Πρώτη προσφορά: Happy Hour

Στο πλαίσιο της πρώτης προσφοράς, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο συγκεκριμένης αξίας. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα έως απόψε στις 00:59, στους σημερινούς αγώνες της διοργάνωσης. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να αφορούν στο pre-game ή στο live, να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιαδήποτε διαθέσιμη στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουν συνολική αξία 50 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω. Με τον τρόπο αυτό, θα κερδίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με το 20% του ποσού που στοιχημάτισαν.

 

Δεύτερη προσφορά: Ο αγώνας της ημέρας

Και η δεύτερη προσφορά υπόσχεται ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο συγκεκριμένης αξίας. Για να το εξασφαλίσουν, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών ανάμεσα σε Γερμανία και Χιλή. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν τουλάχιστον 10 ευρώ στον αγώνα, μέσω μονών ή παρολί, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και σε αυτή την περίπτωση μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αρκεί το σημείο της επιλογής τους να συνοδεύεται από απόδοση 1.70 και άνω. Καλύπτοντας τις παραπάνω προϋποθέσεις, οι παίχτες θα κερδίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με του ποσού που στοιχημάτισαν στο Γερμανία-Χιλή, έως ένα όριο.

 

Οι ανταμοιβές των προσφορών

Και οι δύο προσφορές, τέλος, υπόσχονται την ίδια ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα έχει ισχύ τριών ημερών και θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο. Χάρη σε αυτό, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, αλλά ακόμη κι αν χάσουν δε θα δουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους να μειώνεται.

H Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και έτσι και οι Έλληνες μπορούν να επωφεληθούν τα στοιχήματα που προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχημάτων.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία