Δωρεάν στοίχημα στο Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ από τη Novibet

O ΠΑΟΚ έχει ταξιδέψει στην Κροατία, για να αντιμετωπίσει τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και να διεκδικήσει τη νίκη στον πρώτο του αγώνα για τα προκριματικά του Europa League. Ο αγώνας διεξάγεται στις 16 Ιουλίου και αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνον από τους οπαδούς των δύο ομάδων, αλλά και από τους παίχτες του στοιχήματος.

 

Οι τελευταίοι, μάλιστα, έχουν στη διάθεσή τους και κάποιες προσφορές** από τις στοιχηματικές εταιρίες οι οποίες θα τους επιτρέψουν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ή και μηδενικό ρίσκο. Και μια τέτοια προσφορά** ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet.

 

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του online στοιχήματος υπόσχεται να χαρίσει ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας έως και 25 ευρώ, σε κάθε παίχτη που θα στοιχηματίσει στον αγώνα. Το στοίχημα αυτό θα είναι διαθέσιμο για οποιονδήποτε άλλο αγώνα καλύπτει η Novibet και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στο Λοκομοτίβα-ΠΑΟΚ. Το δωρεάν στοίχημα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς τους, είτε χάσουν είτε κερδίσουν.

 

Για να μπορέσουν, όμως οι παίχτες να συμμετέχουν στην προσφορά** της Novibet, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, αξίας 10 ευρώ και άνω, πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, το στοίχημα θα πρέπει να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.50 και άνω. Ανεξάρτητα από την τύχη του στοιχήματος αυτού, θα λάβουν ένα δωρεάν στοίχημα ίσης αξίας, έως το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Ιουλίου.

 

Το δωρεάν στοίχημα αυτό θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν σε οποιοδήποτε άθλημα, σε οποιαδήποτε διοργάνωση και σε οποιαδήποτε αγορά, με μόνο περιορισμό την ανώτατη απόδοση του σημείου που θα επιλέξουν και η οποία ορίζεται στο 3.50. Τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από το στοίχημα αυτό, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι bonus. Αυτό σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται τζιράρισμά τους.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία