Ανταμείβει τα στοιχήματα στο Champions League η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Interwetten έχουν σήμερα και αύριο αρκετές επιλογές στοιχηματισμού στους αγώνες του Champions League, αφού οι ομάδες που θέλουν να προκριθούν στους ομίλους αγωνίζονται στα προκριματικά. Οι επιλογές που προσφέρει η Interwetten είναι πάρα πολλές και οι παίχτες μπορούν παράλληλα να συμμετάσχουν και σε μια προσφορά, η οποία υπόσχεται να τους ανταμείψει.

Χάρη στην προσφορά, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα στους αγώνες του Champions League θα μπορέσουν να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, που θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν στην γερμανική Bundesliga.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή που μοιράζει η Interwetten θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά. Έπειτα, έχουν διορία έως τις 30 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Champions League. Τα στοιχήματά τους μπορούν να είναι μονά ή παρολί, να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα ή κατά τη διάρκειά του και να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά. Τέλος, μπορούν να έχουν και οποιαδήποτε απόδοση, ενώ δεν έχει σημασία το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

Η μόνη προϋπόθεση που θα πρέπει να καλύπτουν τα παραπάνω στοιχήματα έχει να κάνει με την αξία τους, η οποία θα πρέπει να αγγίζει ή να ξεπερνά τα 250 ευρώ. Όσοι τοποθετήσουν όλα τα απαραίτητα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή που μοιράζει η προσφορά.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς της Interwetten

Όσοι παίχτες συμμετάσχουν με επιτυχία στην προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά στους αγώνες της γερμανικής Bundesliga. Το στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διεκδίκηση κερδών χωρίς ρίσκο. Τα πιθανά κέρδη, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Τέλος να θυμίσουμε πως η Interwetten ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της ιστοσελίδας της και να εκμεταλλευτούν τις προσφορές που ανακοινώνει.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία