Δωρεάν στοίχημα στο Τότεναμ-Λίβερπουλ από την Paddy Power

To Σάββατο 27 Αυγούστου, Τότεναμ και Λίβερπουλ έρχονται αντιμέτωπες σε έναν αγώνα που κρύβει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού. Είτε επιλέξουν μία από τις πιο συνηθισμένες αγορές είτε μία από τις πιο ασυνήθιστες, οι παίχτες που θα προχωρήσουν σε προβλέψεις στον αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Όσοι, όμως, επιλέξουν μία από τις πιο συνηθισμένες στοιχηματικές αγορές του ποδοσφαίρου (αυτή του 1Χ2) και στοιχηματίσουν στην Paddy Power θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα δωρεάν στοίχημα. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε τη νέα της προσφορά, η οποία υπόσχεται ένα δωρεάν στοίχημα σε όσους στοιχηματίσουν στο Τότεναμ-Λίβερπουλ.

 

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το δωρεάν στοίχημα θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα, επιλέγοντας την αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία που αφορούν σε νίκη των δύο αντιπάλων, καθώς το σημείο του Χ εξαιρείται από την προσφορά.

 

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο στοίχημα, θα είναι σε θέση να διεκδικήσει το δωρεάν στοίχημα που υπόσχεται η Paddy Power. Για να το εξασφαλίσει, όμως, θα πρέπει η ομάδα που επέλεξε να κερδίσει τον αγώνα να χάνει με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Εφόσον κάτι τέτοιο συμβεί, θα κερδίσει το δωρεάν στοίχημα, ανεξάρτητα από την τύχη του αρχικού του στοιχήματος.

 

Τα δωρεάν στοιχήματα που θα κερδίσουν όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά της Paddy Power, τέλος, θα έχουν αξία ίση με το στοίχημα που τοποθέτησαν, έως και το ποσό των 25 ευρώ. Θα πιστωθούν, μάλιστα, άμεσα με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στους λογαριασμούς των δικαιούχων, όπου θα παραμείνουν για τις επόμενες εφτά ημέρες. Και, χάρη σε αυτά, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

H Paddy Power είναι από της δημοφιλέστερες εταιρίες του Ηνωμένου Βασιλείου και μέχρι πρόσφατα άνηκε και στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, καθώς δεν ανανέωσε την άδεια λειτουργία της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία