Επιστροφή χρημάτων στην F1 από τη Bwin

Στις 3 Απριλίου, το Grand Prix του Μπαχρέιν υπόσχεται συγκινήσεις και θέαμα, καθώς και μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν και προβλέψουν σωστά το νικητή του αγώνα. Πολλοί παίχτες, λοιπόν, θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και θα στοιχηματίσουν στις φρενήρεις εξελίξεις του Grand Prix, ρισκάροντας τα χρήματά τους, για χάρη της διεκδίκησης κερδών.

 

Το ρίσκο που έχουν να αντιμετωπίσουν, όμως, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στο Grand Prix της Formula 1 μέσω της Bwin είναι μειωμένο, χάρη σε μια νέα προσφορά που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος. Πρόκειται για μια επιστροφή χαμένων χρημάτων, έως και το ποσό των 50 ευρώ, για όσους στοιχηματίσουν σε πιλότους που δεν κατορθώσουν να ολοκληρώσουν τον αγώνα.

 

Στη συγκεκριμένη προσφορά συμμετέχουν αποκλειστικά τα μονά στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Οι παίχτες, μάλιστα, θα έχουν τη δυνατότητα να τα τοποθετήσουν από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet τους και να συμμετάσχουν στην προσφορά. Ωστόσο, κάθε στοίχημα θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 5 ευρώ, προκειμένου να μπορέσει να αποφέρει επιστροφή των χαμένων χρημάτων.

 

Όσοι παίχτες, λοιπόν, τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, πριν την έναρξη του Grand Prix του Μπαχρέιν, θα δικαιούνται επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν, αν τελικά ο πιλότος που επέλεξαν δεν κατορθώσει για οποιοδήποτε λόγο να τερματίσει. Τα χρήματα της επιστροφής θα μπορούν να αγγίζουν έως και τα 50 ευρώ και θα έχουν τη μορφή δωρεάν στοιχήματος. Και, χάρη σε αυτό, οι παίχτες θα είναι σε θέση να στοιχηματίσουν ξανά σε οποιονδήποτε αγώνα επιθυμούν και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

Η Bwin είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν τεράστια ποικιλία στοιχημάτων σε περισσότερα από 30 αθλήματα αλλά και μεγάλη γκάμα παιχνιδιών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bwin και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία