Δωρεάν στοιχήματα στην Premier League από την Betbright

Οι ομάδες της Premier League συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους μέσα στην εβδομάδα, καθώς η τρέχουσα αγωνιστική της διοργάνωσης διεξάγεται σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη. Οι αγώνες που θα παρακολουθήσουν οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, μάλιστα, είναι άκρως ενδιαφέροντες και προσφέρουν επιπλέον άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Μάλιστα, όπως είναι λογικό, πολλοί από αυτούς συνοδεύονται και από κάποια προσφορά, η οποία μπορεί να υπόσχεται μειωμένο ρίσκο, αυξημένα κέρδη ή έναν συνδυασμό και των δύο.

 

Μια τέτοια προσφορά ανακοίνωσε σήμερα η Betbright. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του στοιχήματος υπόσχεται δωρεάν στοιχήματα σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν στους σημερινούς και αυριανούς αγώνες της Premier League, μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος. Κάθε παίχτης που θα στοιχηματίζει τουλάχιστον 50 ευρώ στο live στοίχημα, λοιπόν, θα κερδίζει ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 5 ευρώ.

 

Η προσφορά δεν εξαντλείται, μάλιστα, σε ένα δωρεάν στοίχημα και οι παίχτες θα μπορούν να κερδίσουν έως και πέντε τέτοια (συνολικής αξίας 25 ευρώ), ποντάροντας επιπλέον 50 ευρώ, κατά τη διάρκεια των αγώνων της Premier League. Για να δικαιούνται, όμως, συμμετοχή στην προσφορά, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα live στοιχήματά τους σε σημεία με αποδόσεις που αγγίζουν ή ξεπερνούν το 1.66.

 

Όσοι, τέλος, συμμετάσχουν στην προσφορά της Betbright και κερδίσουν τα δωρεάν στοιχήματα που υπόσχεται, θα τα δουν να μεταφέρονται στον λογαριασμό τους το πρωί της Πέμπτης. Τα εν λόγω στοιχήματα θα έχουν ισχύ έως τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά σε αγώνες ποδοσφαίρου, ώστε να αποφέρουν κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

H Betbright είναι μία από τις πολλές στοιχηματικές εταιρίες που κατάγονται από την Ιρλανδία.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία