Νέα ιστοσελίδα για την Bet3000

Το 2016 έφερε την ανανέωση στην ιστοσελίδα της εταιρίας στοιχημάτων Bet3000, η οποία διαθέτει πλέον νέα εμφάνιση και υπόσχεται βελτιωμένη εμπειρία και αυξημένα επίπεδα πρακτικότητας. Η νέα ιστοσελίδα προσφέρει στα μέλη της Bet3000 τις ίδιες υπηρεσίες και την ίδια ποικιλία επιλογών, ενώ παράλληλα διαθέτει και κάποια νέα χαρακτηριστικά, καθώς και μοντέρνα και πρακτική εμφάνιση.

 

Η σημαντικότερη αλλαγή αφορά στα χρώματα της ιστοσελίδας. Το γκρι και μαύρο background αντικαταστάθηκε από ένα πιο φιλικό, χρώματος λευκού και μπλε, ενώ τα χαρακτηριστικά κίτρινα highlights παραμένουν. Επίσης, στην κορυφή της κεντρικής σελίδας βρίσκονται πλέον γραφικά που παρουσιάζουν τις σημαντικότερες διοργανώσεις, από αυτές που καλύπτει στοιχηματικά η Bet3000.

 

Όσοι επιθυμούν να στοιχηματίσουν γρήγορα σε έναν από τους αγώνες της ημέρας, μπορούν να επιλέξουν ήδη από την κεντρική σελίδα, ανάμεσα στα αγωνιστικά highlights, τους αγώνες που διεξάγονται εκείνη την ώρα και είναι διαθέσιμοι στην πλατφόρμα του live στοιχήματος και τους αγώνες με τις κορυφαίες αποδόσεις. Εναλλακτικά, όσοι αναζητούν έναν συγκεκριμένο αγώνα, μπορούν να τον αναζητήσουν από το μενού Α-Ζ, στο αριστερό μέρος της σελίδας.

 

Τα αθλήματα, μάλιστα, που προσφέρει η Bet3000 έχουν αυξηθεί και πλέον πλησιάζουν τα 20. Αυτό σημαίνει ότι οι επιλογές των παιχτών έχουν αυξηθεί με τη νέα σελίδα – τουλάχιστον όσον αφορά σε αθλήματα και διοργανώσεις. Γιατί στον τομέα των στοιχηματικών αγορών που καλύπτονται σε κάθε αγώνα, αν και οι επιλογές έχουν αυξηθεί λίγο, η γκάμα που προσφέρει η Bet3000 παραμένει αρκετά μικρότερη από τις αντίστοιχες που συναντάμε στις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού.

 

Κάθε παίχτης, τέλος, μπορεί να περιηγηθεί και στις υπόλοιπες υπηρεσίες της ανανεωμένης ιστοσελίδας της Bet3000. Μπορεί να δει τα στατιστικά και τα σκορ των αναμετρήσεων, να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και να επιλέξει την καταλληλότερη προσφορά για αυτόν. Τέλος, οι Έλληνες παίχτες μπορούν να περιηγηθούν στη γλώσσα τους στην ιστοσελίδα της Bet3000.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet3000 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet3000 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.