Νέα virtual sports στην στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Unibet εκμεταλλεύτηκε την αυξημένη ζήτηση για virtual sports (τώρα που οι περισσότερες διοργανώσεις ανά τον κόσμο έχουν διακοπεί προσωρινά) και προχώρησε σε μια νέα συνεργασία, η οποία της επέτρεψε να προσθέσει μια γκάμα από νέα παιχνίδια με στοιχήματα στα εικονικά αθλήματα. Η νέα συνεργασία της Unibet πραγματοποιήθηκε με την Kiron, μια ανεξάρτητη εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού, η οποία εξειδικεύεται στις virtual ιπποδρομίες και κυνοδρομίες.

Χάρη στη νέα συνεργασία, λοιπόν, η Unibet λάνσαρε δύο νέα virtual sports στην ιστοσελίδα της και προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στα μέλη της που θέλουν να στοιχηματίσουν σε εικονικές κούρσες.

 

Τα νέα virtual sports της Unibet

Οι δύο νέες προσθήκες στον τομέα των virtual sports της Unibet έχουν σχεδιαστεί από την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού Kiron και πρόκειται για virtual ιπποδρομίες και virtual κυνοδρομίες. Οι εικονικές κούρσες ξεκινούν κάθε μερικά λεπτά (ολόκληρο το 24ωρο) και ο επιλογές στοιχηματισμού που προσφέρονται στα μέλη της Unibet είναι αρκετές. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας, μάλιστα, δείχνουν τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στα δύο νέα αυτά παιχνίδια, που τα έχουν τοποθετήσει μαζί με τις (ελάχιστες) πραγματικές ιπποδρομίες και κυνοδρομίες που προσφέρονται στη Unibet.

Για τη νέα συνεργασία μίλησε ο Ben Colley, επικεφαλής του τομέα κουρσών της Unibet: “Οι ιπποδρομίες και οι κυνοδρομίες της Kiron έχουν ήδη αποδείξει ότι αποτελούν έναν μεγάλο πόλο έλξης, όχι μόνο για τα υπάρχοντα μέλη μας, αλλά και για νέα μέλη, που ανοίγουν λογαριασμούς για να τα απολαύσουν. Η ταχύτητα με την οποία ενσωματώσαμε τα νέα παιχνίδια μας έχει επιτρέψει να καλύψουμε άμεσα την αυξανόμενη ζήτηση για virtual sports και να ενισχύσουμε σημαντικά τη γκάμα προϊόντων που προσφέρουμε”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.