Στοίχημα στα εικονικά βελάκια από τη BetFred

H BetFred πρόσθεσε ένα ακόμη νέο παιχνίδι στην πλατφόρμα με τα εικονικά αθλήματα που διατηρεί στην ιστοσελίδα στοιχημάτων της. Πρόκειται για τα εικονικά βελάκια, τα οποία επιτρέπουν στους παίχτες να στοιχηματίζουν στους εικονικούς αγώνες των κορυφαίων παιχτών του αθλήματος και να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, το νέο παιχνίδι, το οποίο ονομάζεται Rush Darts Live, έχει σχεδιαστεί από την Inspired Gaming και έρχεται να προστεθεί στην πλούσια γκάμα εικονικών αθλημάτων της BetFred, όπως το ποδόσφαιρο, οι ιπποδρομίες, το τένις και το γκολφ.

 

Στο νέο παιχνίδι, μάλιστα, πρωταγωνιστούν οι εικονικές εκδοχές των κορυφαίων παιχτών του αθλήματος, όπως ο παγκόσμιος πρωταθλητής Dennis Priestly και οι John 'Boy' Walton και Peter Manley, μεταξύ άλλων. Οι παίχτες δεν έχουν παρά να επιλέξουν τους δύο αντιπάλους και να στοιχηματίσουν στην έκβαση του εικονικού αγώνα.

 

Οι επιλογές τους, μάλιστα, είναι αρκετές, καθώς μπορούν, μεταξύ άλλων, να στοιχηματίσουν στο νικητή του αγώνα, στο αν κάποιος από τους δύο αντιπάλους θα πετύχει 180 και στο σκορ των επόμενων τριών βολών. Κάθε σημείο και κάθε πρόβλεψη συνοδεύεται από την αντίστοιχη απόδοση, η οποία κρίνει το ρίσκο στοιχηματισμού και τα πιθανά κέρδη.

 

Το νέο παιχνίδι, μάλιστα, είναι το πρώτο στο είδος του στην αγορά του online στοιχήματος σε εικονικά αθλήματα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι που διατηρούν λογαριασμό στην BetFred μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυτό και να παρακολουθήσουν τους εικονικούς αγώνες μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.