Στοίχημα και μέσω τηλεόρασης από τη Betsafe!

Η Betsafe είναι η πρώτη εταιρεία online στοιχήματος που δίνει πλέον τη δυνατότητα στα μέλη της να στοιχηματίσουν και μέσω τηλεόρασης! Οι υπεύθυνοι της εταιρείας λάνσαραν το πρώτο app του είδους που προορίζεται για το Apple TV.

 

Το Apple TV είναι ουσιαστικά ένα digital media player που μεταφέρει το σήμα από διάφορες πηγές (όπως ο υπολογιστής, το κινητό ή το tablet) στην οθόνη της τηλεόρασης και οι παίχτες που θα το χρησιμοποιήσουν θα μπορούν να τοποθετούν τα στοιχήματά τους στη Betsafe, από την άνεση του σαλονιού τους, χρησιμοποιώντας το νέο app.

 

Το συγκεκριμένο app και η δυνατότητα στοιχηματισμού μέσω του Apple TV, όμως, είναι ακόμη διαθέσιμο αποκλειστικά στους παίχτες από τη Σουηδία. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως σύντομα θα διαθέσουν το νέο app και στα μέλη τους που κατοικούν και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

 

Ο Jesper Svensson, CCO της Betsson Malta, ιδιοκτήτριας της Betsafe, δήλωσε για το λανσάρισμα του νέου app: “Πάντοτε αναζητούμε νέες ευκαιρίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία των πελατών μας, γεγονός που καθιστά φυσικό το ότι ακολουθούμε τις επιταγές τους και τις επιθυμίες τους. Το γεγονός ότι δημιουργήσαμε το πρώτο app τυχερών παιχνιδιών στην πλατφόρμα του Apple TV αντικατοπτρίζει την επιθυμία μας να ενισχύσουμε την εμπειρία των πελατών μας”.

 

Φοβερή ιδέα το καινούριο app της Betsafe η οποία μπορεί να βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες στον κόσμο αλλά δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος τις Ελλάδος μιας και δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betsafe και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betsafe ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.