Πλήρες λανσάρισμα της υπηρεσίας cash out από τη Ladbrokes

H στοιχηματική εταιρία Ladbrokes ανακοίνωσε το πλήρες λανσάρισμα της υπηρεσίας cash out, την οποία δοκίμαζε εδώ και ένα μήνα στην ιστοσελίδα της. Η συγκεκριμένη υπηρεσία ήταν διαθέσιμη δοκιμαστικά, στο πλαίσιο του προϊόντος My Accas, όπου οι παίχτες μπορούσαν να λαμβάνουν πρόωρα κάποια κέρδη από τα παρολί στο ποδόσφαιρο που πίστευαν πως δε θα έληγαν όπως είχαν προβλέψει. Ήδη, κατά τη δοκιμαστική της περίοδο, η συγκεκριμένη δυνατότητα χρησιμοποιήθηκε από περισσότερους από 25.000 παίχτες του στοιχήματος.

 

Βλέποντας, λοιπόν, πόσο επιτυχημένη είναι η υπηρεσία του cash out στο στοίχημα, οι υπεύθυνοι της Ladbrokes προχώρησαν στο πλήρες λανσάρισμά της. Η συγκεκριμένη δυνατότητα, λοιπόν, δεν είναι πλέον δοκιμαστική και την έχουν στη διάθεσή τους όλοι οι παίχτες και όχι μόνο όσοι τοποθετούν παρολί στο ποδόσφαιρο. Αναλυτικότερα, πλέον είναι διαθέσιμη σε 15 από τα αθλήματα που προσφέρει η Ladbrokes (όπως το ποδόσφαιρο, το τένις, το σνούκερ, το κρίκετ και άλλα) και σε 18 αγορές.

 

Η υπηρεσία του cash out έχει αποδειχθεί, εξάλλου, ιδιαίτερα δημοφιλής και σε άλλες εταιρίες στοιχημάτων που την προσφέρουν. Σκοπός της είναι να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού, καθώς επιτρέπει στους παίχτες που έχουν στοιχηματίσει σε κάποιον αγώνα να κλείσουν το στοίχημά τους πριν αυτό διευθετηθεί. Στην περίπτωση, λοιπόν, που κάποιο στοίχημα κερδίζει προς στιγμήν, αλλά ο παίχτης φοβάται πως αυτό θα αντιστραφεί, μπορεί να το κλείσει νωρίτερα, με το πάτημα ενός κουμπιού, εισπράττοντας τα έως τότε κέρδη του. Αυτά τα κέρδη, βέβαια, θα είναι μειωμένα (ανάλογα και με τη χρονική στιγμή του cash out) – αλλά σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερα από τα μηδενικά κέρδη.

 

Η Ladbrokes, τέλος, υπόσχεται πως θα επεκτείνει ακόμη περισσότερο τη νέα υπηρεσία της, προσφέροντάς τη δυνατότητα cash out σε ακόμη περισσότερα αθλήματα και αγορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Σύντομα, μάλιστα, αναμένεται να είναι και διαθέσιμη στα στοιχήματα που τοποθετούνται μέσω κινητού.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.