Βελτιώνει τις υπηρεσίες live στοιχήματος η ιστοσελίδα στοιχήματος Pinnacle

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Pinnacle βασίζεται κατά κύριο λόγο σε λογισμικά που έχει σχεδιάσει η ίδια, αλλά έφτασε η στιγμή που ζητά την τεχνογνωσία μιας κορυφαίας εταιρείας σχεδιασμού λογισμικού, προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει στο live στοίχημα. Συγκεκριμένα, η Pinnacle υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία DeckPrism Sports, η οποία θα της προσφέρει τις υπηρεσίες και το λογισμικό για να προσφέρει αποτελεσματικότερο και γρηγορότερο live στοίχημα.

Η Pinnacle είναι γνωστή για τις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρει, ειδικά σε τομείς όπως οι αποδόσεις και το στοίχημα στα eSports. Ωστόσο, η εξάρτηση από το δικό της λογισμικό δεν της έχει επιτρέψει ακόμα να γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική στον τομέα του live στοιχήματος. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ελπίζουν ότι αυτό θα αλλάξει, χάρη στη συνεργασία με την DeckPrism Sports.

 

Οι βελτιώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο live στοίχημα της Pinnacle

H νέα συνεργασία θα επιτρέψει στην Pinnacle να αξιοποιήσει τα εργαλεία και το λογισμικό της DeckPrism Sports στον τομέα του live στοιχήματος. Η DeckPrism Sports είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών στον συγκεκριμένο τομέα και το λογισμικό της θα επιτρέψει στην Pinnacle να προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία στοιχημάτων και αποτελεσματικότερες υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, η Pinnacle θα αποκτήσει όλα τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να καλύπτει μεγαλύτερο αριθμό στοιχηματικών επιλογών κατά τη διάρκεια των αθλητικών γεγονότων που καλύπτει, ενώ ταυτόχρονα θα είναι ακριβέστερη στον τομέα της αλλαγής των αποδόσεων. Άλλωστε, η μεγαλύτερη πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα είναι η άμεση προσαρμογή των αποδόσεων σε νέα δεδομένα και η δυνατότητα να δεχθεί άμεσα νέα στοιχήματα.

Η Pinnacle είναι πλέον σίγουρη ότι θα μπορέσει να βελτιώσει όλους τους παραπάνω τομείς, χάρη στη συνεργασία της με την DeckPrism Sports και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας της θα μπορέσουν να απολαύσουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.