Νέο virtual κρίκετ θα μπορούν να προσφέρουν οι ιστοσελίδες στοιχημάτων

Οι ιστοσελίδες στοιχημάτων αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας, αφού έχει προκαλέσει τη διακοπή των κορυφαίων διοργανώσεων ανά τον πλανήτη σε όσα σχεδόν τα αθλήματα. Η πιο βιώσιμη λύση που έχει βρεθεί μέχρι στιγμής είναι η ενίσχυση του τομέα των virtual sports, στα οποία οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει εκεί έξω.

Αποτέλεσμα αυτής της ενίσχυσης είναι να βλέπουμε νέα προϊόντα στοιχηματισμού στον τομέα των virtual sports. Και ένα από αυτά είναι το virtual κρίκετ που λάνσαρε πρόσφατα η εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού RPM Gaming.

 

Το νέο virtual κρίκετ της RPM Gaming

Το νέο παιχνίδι στοιχηματισμού που λάνσαρε η RPM Gaming είναι ένα εικονικό κρίκετ, στα πρότυπα άλλων παιχνιδιών της ίδιας κατηγορίας (ποδόσφαιρο, τένις, μπάσκετ και ιπποδρομίες μεταξύ άλλων). Σύμφωνα με τους σχεδιαστές, τα γραφικά και το βίντεο προσφέρουν μια άκρως ρεαλιστική εμπειρία, η οποία μπορεί να αποδειχθεί και κερδοφόρα για όσους στοιχηματίζουν.

Το στοίχημα στο virtual κρίκετ, άλλωστε, λειτουργεί όπως και στα υπόλοιπα virtual sports. Ένας νέος αγώνας διεξάγεται κάθε λίγα λεπτά και διαρκεί ελάχιστα. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε δημοφιλείς αγορές, όπως το τελικό αποτέλεσμα και το σκορ και έπειτα να παρακολουθήσουν τη συντομευμένη προβολή του αγώνα, απολαμβάνοντας τα εξαιρετικά γραφικά. Και, αν έχουν προβλέψει σωστά, θα εισπράττουν τα ανάλογα κέρδη, πάντα σύμφωνα με την απόδοση του σημείου που επέλεξαν και το ποσό που στοιχημάτισαν.

Το νέο virtual κρίκετ της RPM, μάλιστα, υποστηρίζει και το live στοίχημα! Οι παίχτες θα μπορούν να στοιχηματίζουν και κατά τη διάρκεια των εικονικών αναμετρήσεων, αναζητώντας ευκαιρίες και διεκδικώντας κέρδη.

Το νέο virtual κρίκετ, τέλος, ονομάζεται SimCricket και θα γίνει σύντομα διαθέσιμο στις ιστοσελίδες στοιχήματος με τις οποίες συνεργάζεται η RPM Gaming. 

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.