Μέσω της Genius Sports τα στατιστικά της Premier League στη Νότια Αφρική

Οι στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη Νότια Αφρική θα έχουν πλέον στη διάθεσή τους τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Premier League που θα διανέμονται από την εταιρεία Genius Sports. Η εταιρεία προχώρησε σε αποκλειστική συμφωνία και θα παρέχει τις υπηρεσίες της στους συνεργάτες της στη Νότια Αφρική.

Ουσιαστικά, η συμφωνία πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στη Genius Sports και τη Football DataCo, την εταιρεία που κατέχει το αποκλειστικό δικαίωμα διανομής των στατιστικών όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου. Συγκεκριμένα, η Football DataCo διαχειρίζεται τα στατιστικά της αγγλικής Premier League, της Football League και της σκωτσέζικης Professional Football League.

 

Επίσημα στατιστικά για το στοίχημα στη Νότια Αφρική

Η Genius Sports απέκτησε τα δικαιώματα διανομής των παραπάνω πρωταθλημάτων στη Νότια Αφρική, το οποίο σημαίνει ότι θα παρέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, με τις οποίες συνεργάζεται. Έτσι, οι παίχτες του στοιχήματος που μένουν στη Νότια Αφρική δε θα χρειάζεται να αναζητούν αλλού τα επίσημα στατιστικά της Premier League και των υπόλοιπων διοργανώσεων. Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες θα τα παρέχουν και θα τους βοηθούν στην τοποθέτηση στοιχημάτων, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Παράλληλα, όμως, θα είναι δυνατή και η αύξηση του αριθμού των διαθέσιμων στοιχηματικών αγορών, ειδικά στο live στοίχημα.

 

Ακόμη πιο αξιόπιστος στοιχηματισμός

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Genius Sports, Steven Burton, η νέα συμφωνία δε θα βελτιώσει το στοίχημα στη Νότια Αφρική μόνο στον τομέα της ενημέρωσης, αλλά και σε αυτόν της αξιοπιστίας. Ο ίδιος ανέφερε, άλλωστε, ότι η νέα συνεργασία θα βοηθήσει τις στοιχηματικές εταιρίες να εξασφαλίσουν ότι ο στοιχηματισμός θα παραμείνει ασφαλής και αξιόπιστος.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.