Και στα κινητά το ανταλλακτήριο στοιχημάτων της Ladbrokes

Η εταιρία στοιχήματος Ladbrokes ανακοίνωσε πως η νέα υπηρεσία ανταλλακτηρίου στοιχημάτων είναι πλέον διαθέσιμη και για τους παίχτες που στοιχηματίζουν από το κινητό τους. Η εταιρεία εγκαινίασε πρόσφατα το ανταλλακτήριο στοιχημάτων στην ιστοσελίδα της και αυτή την εβδομάδα θα κάνει το online ντεμπούτο του και το ανταλλακτήριo που προορίζεται για τη mobile πλατφόρμα της.

 

Θα είναι διαθέσιμο, μάλιστα, σε δύο εκδοχές: μία για τα smartphones και μία για τα tablets. Θυμίζουμε, τέλος, πως, μέχρι πρόσφατα, η μόνη εταιρεία που προσέφερε ανταλλακτήριο στοιχημάτων ήταν η Betfair, με τη Ladbrokes να σπάζει το μονοπώλιό της.

H Ladbrokes ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες για την ποικιλία της στο online στοίχημα όπου προσφέρει χιλιάδες στοιχήματα σε πάνω από 40 αθλήματα αλλά και σε ειδικά.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.