Τα highlights του Μουντιάλ στο twitter της Paddy Power

Η Paddy Power έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλει τα σημαντικότερα στιγμιότυπα των αγώνων του Μουντιάλ, μέσω της υπηρεσίας ITV που βρίσκεται στο λογαριασμό twitter της εταιρείας online στοιχήματος. Όσοι παίχτες ακολουθούν, λοιπόν, την Paddy Power στο Twitter μπορούν να παρακολουθούν έως και δέκα σημαντικά στιγμιότυπα ανά αγώνα. Τα στιγμιότυπα αυτά, μάλιστα, προβάλλονται κατά τη διάρκεια του αγώνα, μερικά δευτερόλεπτα αφού συμβούν, συνοδευμένα από τα σχόλια των υπευθύνων. Χάρη σε αυτά, λοιπόν, τα μέλη της Paddy Power μπορούν να ζουν (με ελάχιστα δευτερόλεπτα καθυστέρηση) τα σημαντικότερα highlights του Μουντιάλ, όσο στοιχηματίζουν στους σχετικούς αγώνες.

H Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και ξεχωρίζει όχι μόνο για την μεγάλη γκάμα σε αθλήματα και σε παιχνίδια αλλά και στα είδικά στοιχήματα που προσφέρει στα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.