Προς επίσημο λανσάρισμα το social app της Bwin

H εταιρία στοιχημάτων Bwin ανακοίνωσε πως το app που σχεδίασε, σε συνεργασία με την εταιρεία Nordeus, και προορίζεται για social στοίχημα θα λανσαριστεί επίσημα εντός των επόμενων εβδομάδων. Πρόκειται για το app με το όνομα Sportster - Bet & Win, το οποίο επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίζουν με εικονικά χρήματα, αλλά να κερδίζουν δώρα και να συγκρίνουν τις επιδόσεις τους με αυτές των φίλων τους.

 

Το Sportster - Bet & Win βρισκόταν από τις αρχές του χρόνου σε φάση beta testing και πολλά μέλη της Bwin αποδέχθηκαν την πρόσκληση να το δοκιμάσουν. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, όμως, η δοκιμαστική περίοδος έληξε και ήρθε η ώρα του λανσαρίσματος του νέου app.

H Bwin ανήκει στις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν live στοίχημα,καζίνο,πόκερ,mini games και πολλά άλλα παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.