Στον κόσμο των virtual sports έρχονται οι αγώνες Nascar

Η εκτόξευση των virtual sports στις προτιμήσεις των παιχτών του στοιχήματος, όσο το lockdown σε ολόκληρο τον κόσμο έχει αναγκάσει σε διακοπή τις διοργανώσεις των πραγματικών αθλημάτων, έχει εμπνεύσει πολλές διοργανώτριες Αρχές να σκεφτούν το ενδεχόμενο επέκτασης στον κόσμο των εικονικών αγώνων, προκειμένου να επαναφέρουν τις δυνατότητες στοιχηματισμού στους παίχτες. Μια τέτοια είναι και η διοργανώτρια των αγώνων ταχύτητας Nascar, η οποία συνεργάστηκε ήδη με μια κορυφαία εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού, προκειμένου να δημιουργήσουν μια σειρά virtual κουρσών Nascar!

H εταιρεία που ανέλαβε τη μεταφορά των αγώνων Nascar στον εικονικό κόσμο και το λανσάρισμα του νέου παιχνιδιού είναι η Leap Gaming, η οποία παρέχει μια μεγάλη ποικιλία virtual sports σε στοιχηματικές ιστοσελίδες σε ολόκληρο τον κόσμο – μεταξύ τους και η ελληνική ιστοσελίδα της Novibet.

 

Το νέο virtual sport της Leap Gaming

Η συνεργασία της Leap Gaming με τη Nascar επέτρεψε στην πρώτη να δημιουργήσει ένα ρεαλιστικό παιχνίδι εικονικών αγώνων, το οποίο θα βασίζεται στους συμμετέχοντες και στα επίσημα στατιστικά του Nascar. Ένας νέος αγώνας θα διεξάγεται κάθε μερικά λεπτά και οι παίχτες θα έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε αυτόν, επιλέγοντας ανάμεσα σε διαφορετικές αγορές, και έπειτα να τον παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο, απολαμβάνοντας τα εκπληκτικά γραφικά της εταιρείας.

 

Επιπλέον οφέλη στη συμφωνία

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως, δεν περιλαμβάνει μόνο το virtual παιχνίδι στοιχηματισμού. Όταν οι αγώνες Nascar ξεκινήσουν ξανά (η έναρξη της νέας σεζόν αναβλήθηκε, εξαιτίας του lockdown), η ιδιοκτήτρια της Leap Gaming, ΙΜG, θα έχει το δικαίωμα να μεταδίδει ζωντανά τις κούρσες, μέσω live streaming. Αυτό σημαίνει ότι οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που συνεργάζονται με την IMG θα μπορούν να μεταδίδουν ζωντανά μέσω live streaming τους αγώνες και να προσφέρουν ακόμη περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού, ειδικά στο live στοίχημα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.