Ξεκινά σύντομα η διαδικασία αδειοδότησης στοιχηματικών εταιρειών στη South Dakota

Η South Dakota προστέθηκε πρόσφατα στις Πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα και οι αρμόδιοι βρίσκονται στην τελική ευθεία για το ντεμπούτο της αγοράς. Το μόνο που απομένει, άλλωστε, είναι η αδειοδότηση των εταιρειών στοιχήματος που θέλουν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στην Πολιτεία και καλύπτουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Η συγκεκριμένη διαδικασία, μάλιστα, θα ξεκινήσει σύντομα. Σύμφωνα με την αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της South Dakota, οι αιτήσεις για μια από τις άδειες θα ξεκινήσουν να γίνονται δεκτές από την 1η Ιουλίου του 2021. Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες έχουν πληροφορηθεί για όλες τις απαιτήσεις και ετοιμάζονται με τη σειρά τους να καταθέσουν τις αιτήσεις τους.

 

Προ των πυλών το νόμιμο στοίχημα στη South Dakota

Ο νόμος που νομιμοποιεί το στοίχημα στην Πολιτεία της South Dakota τέθηκε σε ισχύ τον Μάρτιο και έχουν ήδη ανακοινωθεί όλες οι ρυθμίσεις που τον συνοδεύουν. Οι εταιρείες που πληρούν τις προϋποθέσεις θα πρέπει να καταθέσουν το ποσό των 5.000 δολαρίων για την αίτηση και το ποσό των 2.000 δολαρίων για την απόκτηση και την ανανέωση της άδειας. Ο ίδιος νόμος προβλέπει και τη νομιμοποίηση του online στοιχήματος (αρκεί οι παίχτες να εγγράφονται πρώτα με φυσική παρουσία), για το οποίο οι ενδιαφερόμενες εταιρείες θα μπορούν επίσης να καταθέτουν αιτήσεις.

Την 1η Ιουλίου, τέλος, η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή θα ξεκινήσει να δέχεται τις αιτήσεις των εταιρειών που θέλουν να λειτουργήσουν νόμιμα στην Πολιτεία και να μοιράζει τις πρώτες άδειες. Οι αρμόδιοι, άλλωστε, επιθυμούν το όσο δυνατόν πιο γρήγορο άνοιγμα της αγοράς, προκειμένου να ενισχύσουν με έσοδα τα δημόσια ταμεία, που έχουν πληγεί από τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.