Μπλοκάρεται η είσοδος σε 25 στοιχηματικές ιστοσελίδες στη Δανία

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Δανίας, η Spillemyndigheden, ενημέρωσε ότι προχώρησε μπλοκάρισμα συνολικά 25 στοιχηματικών ιστοσελίδων που δραστηριοποιούνταν παράνομα στη χώρα. Οι υπεύθυνοι πραγματοποιούσαν εδώ και αρκετούς μήνες έρευνες σε ιστοσελίδες στοιχήματος, αναζητώντας στοιχεία για παράνομη δραστηριότητα στη χώρα, και τελικά εντόπισαν συνολικά 25, η είσοδος στις οποίες έχει πια μπλοκαριστεί.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δημοσίευσε η Spillemyndigheden, μάλιστα, οι προσπάθειές της πιάνουν τόπο, αφού ο παράνομος στοιχηματισμός έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό στη Δανία, στον online και στον επίγειο τομέα.

 

Ρολά σε 25 ιστοσελίδες διέταξε η Spillemyndigheden

Αναλυτικότερα, η Spillemyndigheden προχώρησε σε έλεγχο συνολικά 502 ιστοσελίδων, προκειμένου να εντοπίσει αυτές που δραστηριοποιούνται παράνομα στη χώρα. Πρόκειται για το δεύτερο κύμα ερευνών της Spillemyndigheden, το οποίο (σε συνδυασμό με το πρώτο) είχε ως αποτέλεσμα το μπλοκάρισμα 25 ιστοσελίδων.

Η Spillemyndigheden, τέλος, συνεργάστηκε με την Εφορία της Δανίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει τους ελέγχους, ενώ πλέον έχει αποταθεί στα δικαστήρια, προκειμένου να λάβει την απαραίτητη έγκριση, αλλά και στις εταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, προκειμένου να αναλάβουν το μπλοκάρισμα των παράνομων ιστοσελίδων.

 

Επιτυχημένες οι ενέρεγειες της Spillemyndigheden

Η Spillemyndigheden είναι υπεύθυνη για τον εντοπισμό των παράνομων εταιρειών στοιχήματος μόνο στο διαδίκτυο, αλλά συνεισφέρει και στις έρευνες της αστυνομίας στον επίγειο τομέα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της, πάντως, οι προσπάθειές της είναι άκρως επιτυχημένες. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι το ποσοστό των Δανών που στοιχηματίζουν νόμιμα αναμένεται να αυξηθεί στο 93,01% μέσα στο 2020, ενώ το 2012, όταν η αγορά online στοιχήματος της Δανίας έκανε το ντεμπούτο της, βρισκόταν μόλις στο 72,44%.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.