Περιορίζονται οι στοιχηματικές διαφημίσεις στην Αρμενία

Το Κοινοβούλιο της Αρμενίας ενέκρινε μια σειρά από νέους νόμους, οι οποίοι επιβάλλουν αρκετούς περιορισμούς στη νόμιμη αγορά στοιχήματος της χώρας. Οι νόμοι αυτοί αφορούν στη διαφημιστική προβολή των εταιρειών στοιχήματος και των υπηρεσιών τους και έρχονται να συμπληρώσουν τους υπόλοιπους περιορισμούς που έχουν ψηφίσει οι αρμόδιοι.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα εγκρίθηκε σε πρώτη φάση μια σειρά αλλαγών στην αγορά στοιχήματος της Αρμενίας, η οποία περιορίζει τα τυχερά παιχνίδια σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας.

 

Οι νέοι περιορισμοί στην αγορά στοιχήματος της Αρμενίας

Οι νέοι νόμοι επικεντρώνονται στις στοιχηματικές διαφημίσεις και φέρνουν μια σειρά σημαντικών περιορισμών. Αναλυτικότερα, προβλέπεται απαγόρευση των διαφημίσεων στοιχήματος σε τηλεόραση και ραδιόφωνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πλέον, οι διαφημίσεις τέτοιου τύπου θα μπορούν να μεταδίδονται μόνο από τις 10 το βράδυ έως τις 7 το πρωί στην τηλεόραση και από τις 8 το βράδυ έως τις 8 το πρωί στο ραδιόφωνο. Παράλληλα, θα πρέπει να υπάρχει κενό τουλάχιστον μίας ώρας, σε σχέση με τη μετάδοση παιδικών προγραμμάτων, ενώ ο χρόνος κάθε διαφήμισης δε μπορεί να ξεπερνά τα 3 λεπτά.

Ο νόμος προτάθηκε αρχικά από τον υπουργό Hrachya Hakobyan και υπερψηφίστηκε με 114 ψήφους από τους 132 βουλευτές του Κοινοβουλίου της χώρας.

 

Περιορισμών… συνέχεια στην Αρμενία

Οι νέοι νόμοι υπερψηφίστηκαν μερικές εβδομάδες μετά τους προηγούμενους νόμους που σκοπεύουν να περιορίσουν τη στοιχηματική αγορά της Αρμενίας σε μόλις τέσσερις πόλεις: τις Tsakhkadzor, Jermuk, Sevan και Meghri. Αν οι συγκεκριμένοι εγκριθούν, θα τεθούν πιθανότατα σε ισχύ τον Νοέμβριο του 2020, με την αγορά στοιχήματος της Αρμενίας να συρρικνώνεται σημαντικά. Οι αρμόδιοι, πάντως, υποστηρίζουν ότι πρόκειται για την καλύτερη λύση, προκειμένου να καταπολεμηθεί αποτελεσματικά ο εθισμός στον τζόγο.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.