Νέος επικεφαλής τμήματος Τεχνολογίας στη BetFair

Η ιστοσελίδα στοιχήματος BetFair ανακοίνωσε πως ο Paul Cutter είναι ο νέος επικεφαλής του τμήματος Τεχνολογίας. Ο Cutter, πρώην διευθυντής του τομέα ανάπτυξης λογισμικού της BSkyB, αναλαμβάνει ως CTO (Chief Technology Officer) της εταιρείας του online στοιχήματος στη θέση του Tony McAlister, o οποίος βρισκόταν σε αυτή από το 2009.

 

Ο Paul Cutter αποτελεί υπέρμαχο της σταδιακής και ανοιχτής σε προσαρμογές ανάπτυξης και τεχνολογιών όπως τα προγράμματα ανοιχτού κώδικα και τα clouds. Στη νέα του θέση, θα είναι επικεφαλής μιας ομάδας 700 περίπου ατόμων και θα διαχειρίζεται ένα budget άνω των 120 εκατομμυρίων ευρώ.

Η BetFair δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας, προς το παρόν τουλάχιστον.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.