Ανταμοιβές στον αγώνα της ημέρας από την εταιρεία στοιχημάτων Mybet

Η Mybet, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στοιχημάτων που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, έχει ένα πλούσιο πρόγραμμα προσφορών, το οποίο ανανεώνει καθημερινά. Σήμερα, για παράδειγμα, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο και στον επιλεγμένο αγώνα της ημέρας δε θα διεκδικήσουν μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή, χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet καλεί τα μέλη της να στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 ανάμεσα σε Γερμανία και Βουλγαρία και να διεκδικήσουν, παράλληλα με τα κέρδη τους, και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Στοίχημα χωρίς ρίσκο για τους νικητές

Απαραίτητη προϋπόθεση, βέβαια, για να κερδίσουν οι παίχτες το στοίχημα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η Mybet είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Γερμανία-Βουλγαρία και να κερδίσουν. Με αυτόν τον τρόπο, θα λάβουν τα κέρδη που δικαιούνται, αλλά και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Το εν λόγω στοίχημα θα έχει αξία ίση με αυτή του στοιχήματος που τοποθέτησαν (έως ένα προκαθορισμένο ποσό) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet, ώστε να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η Mybet θα πρέπει αρχικά να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν το κατάλληλο στοίχημα: ένα μονό στοίχημα στο Γερμανία-Βουλγαρία, αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ. Το στοίχημα αυτό μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε αγορά, αλλά μόνο σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω.

Τέλος, το στοίχημα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες θα πρέπει να αποτελείται από μια σωστή πρόβλεψη και να κερδίσει. Σε μια τέτοια περίπτωση, δε θα αποφέρει μόνο τα αναμενόμενα κέρδη, αλλά και την ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς της εταιρείας στοιχημάτων Mybet.

Πριν τρεις ημέρες οι έφηβοι της Γερμανίας αντιμετώπισαν την αντίστοιχη της Ολλανδίας για το Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 και η Mybet χάρισε ξανά ένα δωρεάν στοίχημα στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία