Εταιρεία στοιχημάτων Novibet: Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στον τελικό του Champions League

Το Σάββατο 3 Ιουνίου, έρχεται η στιγμή που περίμεναν ολόκληρη τη σεζόν εκατομμύρια λάτρεις του ποδοσφαίρου: ο μεγάλος τελικός του Champions League, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι θεαματικές φάσεις, οι ευκαιρίες για γκολ και τα στοιχήματα αναμένεται να πέσουν βροχή, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις προσφορές**. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες ετοιμάζονται να ανακοινώσουν νέες προσφορές**, σχετικές με τον μεγάλο τελικό, ενώ κάποιες άλλες, όπως η Novibet, έχουν ήδη ανακοινώσει τις δικές τους.

Μια τέτοια προσφορά** υπόσχεται στα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Novibet την ευκαιρία να διεκδικήσουν κάποιες ανταμοιβές, προχωρώντας σε προβλέψεις κατά τη διάρκεια του τελικού ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο από τη Novibet

Οι ανταμοιβές που υπόσχεται η νόμιμη στοιχηματική εταιρεία Novibet σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν live στον τελικό είναι στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Για να τα κερδίσουν, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και, χάρη σε αυτά θα αποκτήσουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν επιπλέον στοιχήματα και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για το ρίσκο.

Όσο μεγαλύτερη είναι η αξία των στοιχημάτων τους, μάλιστα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η αξία αυτών που θα κερδίσουν.

 

Προσφορά** στο live στοίχημα

Για να έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην προσφορά** της Novibet, λοιπόν, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν live στοιχήματα, κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν με πραγματικά χρήματα και μπορούν να είναι μονά ή παρολί. Επιπλέον, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά και σε οποιοδήποτε σημείο, με μόνη εξαίρεση όσες αγορές συνοδεύονται από την προσφορά** της 0% γκανιότας*.

Τα live στοιχήματα που θα συμμετάσχουν στην προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ. Τα στοιχήματα αξίας 10-24,99 ευρώ θα αποφέρουν ένα στοίχημα μικρότερης αξίας, ενώ τα στοιχήματα αξίας 25 και άνω ευρώ θα αποφέρουν ένα στοίχημα μεγαλύτερης αξίας.

Διαβάστε επίσης και την άλλη προσφορά** που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος για τον τελικό του Champions League.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία