Δωρεάν στοιχήματα για την αγαπημένη σου ομάδα στη Novibet

Η στοιχηματική εταιρία Novibet ανανέωσε την ιστοσελίδα της στον αισθητικό τομέα, αλλά και σε αυτόν των προσφορών**, δίνοντας στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν νέες ευκαιρίες κέρδους με μειωμένο ρίσκο. Μια από τις προσφορές** αυτές αφορά και στο ποδόσφαιρο και σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικείς κάθε εβδομάδα ένα δωρεάν στοίχημα για να το τοποθετήσεις στον αγώνα της αγαπημένης σου ομάδας.

 

Αναλυτικότερα, κάθε παίχτης που ανοίγει ένα νέο λογαριασμό στη Novibet θα καλείται να δηλώσει, όχι μόνον τα απαραίτητα στοιχεία του, αλλά και την αγαπημένη του εβδομάδα. Και, κάθε φορά που αυτή θα αγωνίζεται, ο παίχτης θα μπορεί να κερδίσει ένα δωρεάν στοίχημα.

 

Για να διεκδικήσει, όμως, κάθε παίχτης το δωρεάν στοίχημα αυτό, θα πρέπει να καλύψει κάποιες προϋποθέσεις. Η βασικότερη από αυτές τον καλεί να τοποθετήσει έναν αριθμό στοιχημάτων, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προκειμένου να κερδίσει το δωρεάν στοίχημα που δικαιούται. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσει στοιχήματα συνολικής αξίας 30 ευρώ, μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, μέσα στην εβδομάδα, σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω. Μόλις καλύψει αυτή την προϋπόθεση, θα είναι σε θέση να κερδίσει το δωρεάν στοίχημα.

 

Το στοίχημα αυτό θα έχει αξία 5 ευρώ και θα μπορεί να τοποθετηθεί στον αγώνα της ομάδας του. Θα πιστώνεται στον λογαριασμό του την Πέμπτη και θα μπορεί να τοποθετηθεί στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής. Και σε αυτή την περίπτωση, το σημείο που θα επιλεχθεί θα πρέπει να έχει απόδοση 1.50 και άνω. Και, όπως είναι φυσικό, τα κέρδη που θα εξασφαλίσει κάθε παίχτης από αυτό θα είναι πραγματικά και θα έχουν έρθει χωρίς ρίσκο, χάρη στο δωρεάν στοίχημα που εξασφάλισε.

Η Novibet ανήκει στις στοιχηματικές εταιρίες με μεγάλη γκάμα αθλημάτων,στοιχημάτων αλλά και παιχνιδιών που προσφέρουν στα μέλη τους.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία