Διαγωνισμός Mybet Wildcards με βραβεία 100.000 ευρώ

Η στοιχηματική εταιρία Mybet υποδέχεται το Μουντιάλ της Βραζιλίας με έναν ακόμη διαγωνισμό, ο οποίος υπόσχεται συνολικά βραβεία 100.000 ευρώ σε όσους παίχτες αναδειχθούν μέσα από τη μεγάλη κλήρωση. Πρόκειται για το διαγωνισμό Mybet Wildcards, ο οποίος θα δώσει την ευκαιρία στα μέλη της εταιρείας του online στοιχήματος να διεκδικήσουν δώρα μικρότερης ή μεγαλύτερης αξίας, όπως δωρεάν στοιχήματα, δωροεπιταγές από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Amazon, αλλά και ένα μηνιαίο μπόνους 500 ευρώ!

 

Αναλυτικότερα, οι τυχεροί που θα προκύψουν από την κλήρωση θα κερδίσουν τα εξής: ένα μηνιαίο bonus 500 ευρώ, το οποίο θα πιστώνεται στον λογαριασμό του παίχτη έως την έναρξη του Euro 2016, καθώς και 10 δωροεπιταγές αξίας 600 ευρώ, 30 αξίας 200 ευρώ και 160 αξίας 40 ευρώ από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Amazon. Παράλληλα, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικούν και μικρότερης αξίας δώρα, όπως δωρεάν στοιχήματα και περιστροφές στα φρουτάκια του καζίνο.

 

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλούστατη. Το μόνο που έχουν να κάνουν τα μέλη της Mybet είναι να συνεχίζουν να στοιχηματίζουν, στους αγώνες του Μουντιάλ ή αλλού. Το ηλεκτρονικό σύστημα της εταιρείας θα ξεχωρίζει ένα στοίχημα ανάμεσα σε 10 που έχουν αξία τουλάχιστον 5 ευρώ και θα ανταμείβει τον παίχτη που το κατέθεσε με ένα wildcard. Η συγκεκριμένη κάρτα τους δίνει δύο επιλογές: είτε να την καταθέσουν για τη μεγάλη κλήρωση είτε να την εξαργυρώσουν επί τόπου, κερδίζοντας δωρεάν στοιχήματα, μπόνους κατάθεσης ή δωρεάν περιστροφές στα φρουτάκια Gonzo's Quest. Αν επιλέξουν να διατηρήσουν τη wildcard για την κλήρωση, έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν κι άλλες, αυξάνοντας τις πιθανότητες νίκης τους. Αντίθετα, αν την εξαργυρώσουν, δε θα συμμετάσχουν στην κλήρωση.

 

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και οι παίχτες μπορούν να αναζητούν τις wildcards έως τις 13 Ιουλίου, ημέρα λήξης του Μουντιάλ. Η μεγάλη κλήρωση, τέλος, θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουλίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν σχετικά με τα δώρα που κέρδισαν.

Η Mybet λειτουργεί με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα και είναι από τις ανερχόμενες εταιρίες στοιχημάτων στο χώρο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία