Διαγωνισμός της Bet8 με έπαθλο μια Adidas Brazuca

Τα μέλη της Bet8 έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την αυθεντική μπάλα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, την εντυπωσιακή Adidas Brazuca, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό που διεξάγει η ιστοσελίδα του online στοιχήματος στο Facebook. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που ζητά ελάχιστα από τους παίχτες και θα αναδείξει ένα τυχερό νικητή, ο οποίος θα κερδίσει τη μπάλα αξίας 135 ευρώ.

 

Αναλυτικότερα, ο διαγωνισμός διεξάγεται στη σελίδα της Bet8 στο Facebook και οι παίχτες δεν είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε κάποια πρόβλεψη ή να βασιστούν στις ικανότητές τους, προκειμένου να κερδίσουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη τύχη, προκειμένου το όνομά τους να προκύψει στην κλήρωση που θα διεξάγει η εταιρεία.

 

Το μόνο, λοιπόν, που έχουν να κάνουν όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό είναι να ανοίξουν αρχικά (αν δε διαθέτουν ήδη) έναν λογαριασμό με πραγματικά χρήματα στη Bet8. Έπειτα, θα πρέπει να κατευθυνθούν στην σελίδα της στο Facebook. Εκεί θα κάνουν like στη σελίδα και share στη φωτογραφία του διαγωνισμού. Τέλος, θα πρέπει να προτείνουν μέσω comment τον πρωταγωνιστή του πρώτου γύρου της ελληνικής Σούπερ Λιγκ, επιλέγοντας έναν από τους πέντε προτεινόμενους ποδοσφαιριστές. Οι επιλογές τους είναι οι εξής:

 

  • Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ (Ολυμπιακός)
  • Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ)
  • Μάρκους Μπεργκ (Παναθηναϊκός)
  • Νίκος Καλτσάς (Βέροια)
  • Τζερόνιμο Μπαράλες (Αστέρας Τρίπολης)

 

Μόλις ολοκληρώσουν τη διαδικασία αυτή, δεν έχουν παρά να περιμένουν την κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί σύντομα, στις 9 Φεβρουαρίου, και μερικές ημέρες μετά, στις 14 Φεβρουαρίου, θα αναδειχθεί ο μεγάλος τυχερός. Κάθε παίχτης έχει δικαίωμα μόνο μίας συμμετοχής στο διαγωνισμό και το δώρο δε μπορεί να ανταλλαχθεί με χρήματα.

 

Χάρη στο διαγωνισμό της Bet8, λοιπόν, οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν την εξαιρετική Adidas Brazuca, την επίσημη μπάλα του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου, αφιερώνοντας ελάχιστα λεπτά για να συμμετέχουν και βασιζόμενοι στην τύχη τους.

 

H Bet8 ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας από το 2011 όποτε και έλαβε την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία