Μειώνει το ρίσκο στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σ. η εταιρεία στοιχήματος Interwetten

Το πρόγραμμα της τρέχουσας αγωνιστικής της αγγλικής Premier League περιλαμβάνει ένα κορυφαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου. Όπως είναι φυσικό, τα μέλη της εταιρείας στοιχήματος Interwetten μπορούν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στον αγώνα και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Και όσοι εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της εταιρείας θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

Η νέα προσφορά της Interwetten αφορά σε κάθε στοίχημα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στον αγώνα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι και υπόσχεται να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού, στην περίπτωση που η αναμέτρηση λήξει ισόπαλη χωρίς γκολ και χάσουν τα στοιχήματά τους.

 

Δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού στο 0-0

Η προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Interwetten θα ενεργοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που καλυφθεί η βασική προϋπόθεση που έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι: να λήξει ο αγώνας με σκορ 0-0. Μόνο σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες που θα χάσουν θα δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού.

Η δεύτερη ευκαιρία που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο, με αξία ίση με του χαμένου ποσού, έως ένα συγκεκριμένο ποσό. Χάρη σε αυτό το στοίχημα, όσοι έχασαν θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη και να αυξήσουν ξανά το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

 

Όροι και προϋποθέσεις

Στην προσφορά μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της Interwetten, ανεξάρτητα από τις στοιχηματικές αγορές που θα προτιμήσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή στην αγορά, μία ημέρα πριν την έναρξη του αγώνα, και έπειτα να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα στον αγώνα, πριν την έναρξή του. Τα παρολί και τα live στοιχήματα εξαιρούνται από την προσφορά.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα είναι σε θέση να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στον αγώνα, αφού ακόμη κι αν χάσουν, θα εξασφαλίσουν μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού, εφόσον λήξει με σκορ 0-0.

Να σας θυμίσουμε πως η Interwetten η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος έχει ανακοινώσει από τις αρχές του μήνα μια προσφορά σύμφωνα με την οποία μειώνει το ρίσκο σε όσα μέλη της θα στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένους αγώνες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία