Δωρεάν στοιχήματα στο κινητό προσφέρει η Titanbet

H εταιρία στοιχημάτων Titanbet έχει αναπτύξει και μια mobile ιστοσελίδα, στην οποία είναι διαθέσιμα όλα τα αθλήματα, και οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν στους αγώνες της επιλογής τους, είτε βρίσκονται στο σπίτι, στο γραφείο ή έξω στον δρόμο. Οι επιλογές τους είναι πολλές και στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ενώ δεν απουσιάζουν και οι αποκλειστικές προσφορές για όσους στοιχηματίζουν μέσω του κινητού τους.

 

Μια τέτοια προσφορά ισχύει και αυτές τις ημέρες στην Titanbet. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι χαρίζουν στα μέλη που στοιχηματίζουν σε επιλεγμένα αθλήματα μέσω του κινητού τους δωρεάν στοιχήματα, συνολικής αξίας 200 ευρώ.

 

Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου και σε αυτή συμμετέχουν τα εξής αθλήματα: ποδόσφαιρο, ιπποδρομίες, τένις, μπάσκετ (NBA), μπέιζμπολ (MBL), χόκεϊ επί πάγου (NHL), αμερικανικό ποδόσφαιρο (NHL), σνούκερ και βελάκια. Σε αυτά τα αθλήματα θα πρέπει να στοιχηματίσουν μέσω του κινητού τους όσοι επιθυμούν να κερδίσουν τα δωρεάν στοιχήματα της προσφοράς.

 

Αναλυτικότερα, κάθε παίχτης θα κερδίζει ένα δωρεάν στοίχημα 10 ευρώ για κάθε 20 στοιχήματα που θα τοποθετεί στα παραπάνω αθλήματα μέσω του κινητού του. Τα στοιχήματα αυτά, μάλιστα, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ το καθένα, να τοποθετούνται κατά τη διάρκεια των αγώνων (με εξαίρεση τις ιπποδρομίες που δεν καλύπτονται στο live στοίχημα) και να αφορούν σε απόδοση 2.00 και άνω.

 

Ανεξάρτητα από το αν κερδίσουν ή χάσουν, μάλιστα, τα παραπάνω στοιχήματα θα αποφέρουν ένα δωρεάν στοίχημα. Από την προσφορά της Titanbet, όμως, εξαιρούνται στοιχήματα σε εικονικά αθλήματα και πρόωρα κλεισμένα στοιχήματα, μέσω του cash out.

 

Κάθε παίχτης, τέλος, μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα από ένα δωρεάν στοιχήματα, έως τις 31 Δεκεμβρίου. Επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία, μπορεί να κερδίσει έως και 20 δωρεάν στοιχήματα, συνολικής αξίας 200 ευρώ.

 

Δυστυχώς αυτά τα δωρεάν στοιχήματα δεν μπορούν να τα διεκδικήσουν οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος καθώς η Titanbet δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Titanbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Titanbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία