Γερμανία-Γαλλία: Δωρεάν στοιχήματα από την Paddy Power

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power ανακοίνωσε σήμερα μια προσφορά και για τον δεύτερο ημιτελικό του EURO, ο οποίος διεξάγεται απόψε στις 22:00, ανάμεσα σε Γερμανία και Γαλλία. Στο πλαίσιο της προσφοράς, λοιπόν, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στον αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν δωρεάν στοιχήματα και να τοποθετήσουν επιπλέον προβλέψεις, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Κάθε στοίχημα που μπορούν να κερδίσουν στο Γερμανία-Γαλλία οι παίχτες θα έχει αξία 5 ευρώ. Για να το κερδίσουν, όμως, θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ, πριν την έναρξη του αγώνα. Το στοίχημα αυτό, μάλιστα, θα πρέπει να αφορά στην αγορά του 1Χ2 και σε σημείο που να προβλέπει νίκη είτε της Γερμανίας είτε της Γαλλίας.

 

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο στοίχημα στο Γερμανία-Γαλλία, θα δικαιούται ένα δωρεάν στοίχημα, κάθε φορά που η ομάδα της επιλογής του σκοράρει. Αν κάποιος, για παράδειγμα, στοιχηματίσει σε νίκη της Γερμανίας και η ομάδα πετύχει δύο γκολ, τότε θα εξασφαλίσει δύο δωρεάν στοιχήματα, συνολικής αξίας 10 ευρώ. Ωστόσο, στην προσφορά δεν ισχύουν τα αυτογκόλ και τα γκολ που θα πετύχουν οι δύο ομάδες, στην περίπτωση που ο αγώνας κριθεί στα πέναλτι.

 

Τα στοιχήματα αυτά  θα πιστωθούν στον λογαριασμό του εντός 10 λεπτών μετά τη λήξη του αγώνα και θα έχουν ισχύ για 48 ώρες. Μέσα σε αυτό το διάστημα, οι παίχτες που τα εξασφάλισαν θα μπορούν να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη – αυτή τη φορά χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Δωρεάν στοίχημα χάρισε και στον χτεσινό ημιτελικό η ιστοσελίδα στοιχημάτων Paddy Power στο αγώνα μεταξύ Πορτογαλίας-Ουαλίας.

 

Η Paddy Power είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που εκτός από στοίχημα προσφέρει στα μέλη της και παιχνίδια καθώς διαθέτει ιστοσελίδες παιχνιδιών όπως καζίνο,πόκερ, μπίνκο και άλλες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία