Ανταμοιβές για τα live παρολί του Champions League προσφέρει η Novibet

Όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση που το αγωνιστικό πρόγραμμα ποδοσφαίρου είναι γεμάτο με κορυφαίους αγώνες, έτσι και σήμερα, οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν προβλέψεις σε παρολί στοιχήματα, ειδικά κατά τη διάρκεια του live των αγώνων του Champions League. Η συγκεκριμένη τακτική κρύβει, βέβαια, περισσότερο ρίσκο, αλλά η στοιχηματική εταιρία Novibet φροντίζει να αποζημιώσει τα μέλη της, με μια νέα προσφορά**.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά** της Novibet υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες εκείνους που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες του Champions League, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς**

Αυτό που υπόσχεται η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, είναι να ανταμείψει τα μέλη της που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς** με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Για να εξασφαλίσουν το στοίχημα αυτό, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να σπεύσουν και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες του Champions League.

Αναλυτικότερα, αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να τοποθετήσουν μια δυάδα παρολί στους εξής αγώνες: σε αυτόν ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε αυτόν ανάμεσα σε Πόρτο και Ρόμα. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν στο live του αγώνα και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω. Τέλος, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ. Εφόσον καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις, μάλιστα, δε θα έχει καμία σημασία το πώς θα διευθετηθούν. Είτε κερδίσουν είτε χάσουν, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς**.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς** της Novibet

Η ανταμοιβή που θα μοιράσει η Novibet σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** της είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσει κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Τέλος να σημειώσουμε πως ο επιλεγμένος σημερινός αγώνας της Novibet για την προσφορά** της 0% γκανιότας* είναι ανάμεσα σε Πόρτο και Ρόμα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία