Χρωστούμενα 9 εκατομμυρίων ευρώ από εταιρείες τυχερών παιχνιδιών εξασφάλισε η Νιγηρία

Η Επιτροπή Οικονομικών Εγκλημάτων της Νιγηρίας ανακοίνωσε ότι κατάφερε να εξασφαλίσει χρωστούμενα άνω των 9 εκατομμυρίων ευρώ από τις εταιρείες τυχερών παιχνιδιών που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Επιτροπής, Mohammed Abbah, ορισμένες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών που δραστηριοποιούνται με άδεια στη χώρα δεν είχαν προχωρήσει στις απαραίτητες πληρωμές προς το Δημόσιο και δημιουργήθηκε η ανάγκη παρέμβασης.

Θυμίζουμε ότι στη Νιγηρία δραστηριοποιούνται νόμιμα αρκετές εταιρείες τυχερών παιχνιδιών, εκ των οποίων οι περισσότερες διεξάγουν λοταρίες και παρόμοια παιχνίδια. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, πολλές από αυτές είτε δε μπόρεσαν είτε αρνήθηκαν να προχωρήσουν στις απαραίτητες πληρωμένες προς το Δημόσιο, που αφορούσαν φόρους, έξοδα άδειας κτλ..

 

Η παρέμβαση της Επιτροπής Οικονομικών Εγκλημάτων

Τα χρωστούμενα του τομέα τυχερών παιχνιδιών προς το Δημόσιο της Νιγηρίας είχαν ξεπεράσει τα 9 εκατομμύρια ευρώ και οι αρμόδιοι δεν είχαν άλλη επιλογή από το να επιστρατεύσουν την Επιτροπή Οικονομικών Εγκλημάτων. Η Επιτροπή προχώρησε στις απαραίτητες κινήσεις και ανάγκασε τις εταιρείες που χρωστούσαν στο Δημόσιο να προχωρήσουν σε πληρωμές είτε μέρους είτε του συνόλου του ποσού που χρωστούσαν.

Όλοι οι αρμόδιοι μίλησαν για μια μεγάλη επιτυχία της Επιτροπής, η οποία δήλωσε για μια ακόμη φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό της κυβέρνησης και δεσμεύθηκε να συνεχίσει να πιέζει για τα χρωστούμενα στο Δημόσιο της Νιγηρίας.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.