Σε καμπάνια υπεύθυνου στοιχηματισμού στις ΗΠΑ συμμετέχει το PGA Tour

Το PGA Tour, μία από τις σημαντικότερες και δημοφιλέστερες διοργανώσεις του γκολφ, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την AGA (American Gaming Association), το συλλογικό εμπορικό όργανο των νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών στις ΗΠΑ, προκειμένου να συμμετάσχει σε μια καμπάνια προώθησης του υπεύθυνου στοιχηματισμού. Η καμπάνια ονομάζεται “Have A Game Plan” (“Παίξε Με Στρατηγική”) και η συμμετοχή του PGA Tour έχει σκοπό να προωθήσει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό στους κόλπους των παιχτών στοιχήματος στο γκολφ.

Το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψαν οι δύο πλευρές θα τους επιτρέψει να δημιουργήσουν από κοινού πρωτότυπο υλικό, τα οποίο θα ενημερώνει για τους κινδύνους εθισμού στον τζόγο και θα αναφέρει τα πλεονεκτήματα του υπεύθυνου στοιχηματισμού.
 

Η συνεισφορά του PGA Tour στη νέα καμπάνια

Ο ρόλος του PGA Tour θα είναι να προσαρμόζει το υλικό αυτό στα δεδομένα των παιχτών που στοιχηματίζουν στο γκολφ. Η καμπάνια θα προβάλλεται στα ψηφιακά κανάλια της AGA, ενώ ακόμη πιο σημαντική παρουσία θα έχει στα social media και στα κανάλια επικοινωνίας του PGA Tour. Για παράδειγμα, θα εμφανίζονται posts στα social media του PGA Tour, ενώ θα μεταδίδονται και ενημερωτικά μηνύματα στο ψηφιακό PGA Tour Radio.

Το PGA Tour, τέλος, είναι μόλις μία από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην καμπάνια “Have A Game Plan” της AGA. Η εν λόγω καμπάνια, άλλωστε, έχει ξεκινήσει από το 2019 και σε αυτή συμμετέχουν κορυφαίες αθλητικές αμερικανικές διοργανώσεις, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θα συμμετάσχει και το PGA Tour: με τη δημιουργία πρωτότυπου και εξειδικευμένου υλικού, που απευθύνεται στους παίχτες του στοιχήματος που προτιμούν τις αντίστοιχες διοργανώσεις. Για παράδειγμα, τέτοιο υλικό έχει δημιουργηθεί και προβληθεί σε συνεργασία με το Nascar στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, το NHL στο χόκεϊ επί πάγου, αλλά και σε συνεργασία με κορυφαίες ομάδες των ΗΠΑ, όπως οι Washington Wizards στο NBA και οι Vegas Golden Knights στο NHL.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.