Ξεκίνησε η διαδικασία αδειοδότησης για το στοίχημα στο Rio de Janeiro

Οι αρμόδιοι στο Rio de Janeiro της Βραζιλίας αποφάσισαν πριν μερικούς μήνες να νομιμοποιήσουν το στοίχημα και να επιτρέψουν τη λειτουργία μίας μόνο εταιρείας, η οποία θα αναλάβει το σύνολο της αγοράς, αφού πρώτα εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια. Η διαδικασία αδειοδότησης ξεκίνησε πριν μερικές ημέρες και οι ενδιαφερόμενες εταιρείες έχουν ήδη ξεκινήσει να καταθέτουν τα διαπιστευτήρια και τις προσφορές τους, προκειμένου να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στην περιφέρεια.

Η άδεια που θα δοθεί αφορά αποκλειστικά στη δραστηριότητα εντός της περιφέρειας του Rio de Janeiro και όχι στο σύνολο της Βραζιλίας. Και η εταιρεία που θα την αποκτήσει θα μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες λοταριών και στοιχήματος σταθερών αποδόσεων σε μια σειρά από αθλήματα.

 

Η άδεια για τη νόμιμη λειτουργία στο Rio de Janeiro

Η διαδικασία για την αδειοδότηση της μόνης νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας στο Rio de Janeiro έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιουλίου. Η ισχύς της θα διαρκεί 5 χρόνια και οι αρμόδιοι εκτιμούν ότι θα εξασφαλίσουν περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ, μέσω της διαδικασίας.

Η εταιρεία που θα αναδειχθεί νικήτρια στον διαγωνισμό και αποκτήσει την απαραίτητη άδεια θα έχει την ευθύνη δημιουργίας ενός δικτύου διεξαγωγής λοταριών και στοιχημάτων σταθερών αποδόσεων. Θα πρόκειται, μάλιστα, για τη μόνη εταιρεία που θα μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες στοιχήματος στην περιφέρεια του Rio de Janeiro – με λίγα λόγια, θα διατηρεί το μονοπώλιο, όχι μόνο στον επίγειο, αλλά και στον online τομέα. Ωστόσο, η εταιρεία θα έχει και συγκεκριμένες υποχρεώσεις, όπως η ανάπτυξη του δικτύου της σε τουλάχιστον 3.000 σημεία λιανικής και η ενίσχυση του αθλητισμού, μέσω συνεισφορών.

Οι αρμόδιοι, τέλος, εκτιμούν ότι τα έσοδα της εταιρείας που θα αναλάβει τα παραπάνω καθήκοντα θα αγγίξουν τα 62 εκατομμύρια ευρώ τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της και τα 165 εκατομμύρια ευρώ τον πέμπτο χρόνο.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.