Περιορισμούς στις στοιχηματικές διαφημίσεις ετοιμάζει η Ολλανδία

Πριν μερικές ημέρες, η Ολλανδία αποφάσισε να ανοίξει την αγορά του online στοιχήματος, νομιμοποιώντας τις εταιρείες του εξωτερικού που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στη χώρα. Η νέα αγορά, βέβαια, αναμένεται να λειτουργήσει σε αρκετούς μήνες από τώρα, αλλά οι αρμόδιες Αρχές φροντίζουν να θωρακίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τη λειτουργία της και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως οι ανήλικοι και όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

Βασικός στόχος της ρυθμιστικής Αρχής KSA, λοιπόν, είναι και οι στοιχηματικές διαφημίσεις. Η νομιμοποίηση του online στοιχήματος θα φέρει και αρκετές διαφημιστικές καμπάνιες στη χώρα, αλλά οι αρμόδιοι επιθυμούν να προλάβουν τις εξελίξεις και να μην έρθουν αντιμέτωποι με έναν καταιγισμό στοιχηματικών διαφημίσεων.

 

Ετοιμάζονται περιορισμοί στις στοιχηματικές διαφημίσεις

Οι αρμόδιοι συμφωνούν ότι οι διαφημίσεις που θα αφορούν σε νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες θα είναι νόμιμες, αλλά θα πρέπει να παραμείνουν περιορισμένες. Συγκεκριμένα, αυτό που δήλωσαν είναι ότι θα πρέπει να αποφευχθεί μια δυσανάλογη με το μέγεθος της αγοράς αύξηση των στοιχηματικών διαφημίσεων και πως τα νομικά θεμέλια θα πρέπει να μπουν νωρίς, προτού κινδυνέψει να χαθεί ο έλεγχος.

Προς το παρόν, πάντως, η KSA και οι υπόλοιποι αρμόδιοι δεν έχουν αναφέρει κάποιους από τους επερχόμενους περιορισμούς στη διαφημιστική αγορά. Ωστόσο, συμφωνούν ότι κανόνες και περιορισμοί θα πρέπει να συμπεριληφθούν στο νόμο που θα προβλέπει τις προϋποθέσεις απόκτησης άδειας νόμιμης δραστηριότητας. Επιπλέον, όλοι οι αρμόδιοι συμφωνούν ότι οι συγκεκριμένοι περιορισμοί, όσο κι αν θα στερήσουν ευκαιρίες από τη διαφημιστική αγορά, θα λειτουργήσουν ευεργετικά ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως οι ανήλικοι και τα άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εθισμού στον τζόγο.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη