Έγκαιρο άνοιγμα των αγγλικών στοιχηματικών πρακτορείων απαιτεί η BGC

Η BGC (Betting and Gaming Council) ευθυγραμμίστηκε με την απόφαση της αγγλικής κυβέρνησης για το κλείσιμο των στοιχηματικών πρακτορείων και των υπόλοιπων επιχειρήσεων τυχερών παιχνιδιών, εν όψει του νέου lockdown, αλλά προειδοποιεί ότι δε θα ανεχθεί επανάληψη των αποφάσεων που είχαν παρθεί το καλοκαίρι του 2020. Για αυτό το λόγο, ζητά τη δέσμευση της κυβέρνησης για άνοιγμα των στοιχηματικών πρακτορείων στις 2 Δεκεμβρίου, όταν υποτίθεται ότι θα λήξει το νέο lockdown.

Η BGC αναφέρεται στην απόφαση της αγγλικής κυβέρνησης να μην ανοίξουν τα στοιχηματικά πρακτορεία την 1η Ιουνίου του περασμένου καλοκαιριού, επιτρέποντας μόνο το άνοιγμα επιχειρήσεων που κρίθηκαν απαραίτητες.

 

Τα αιτήματα της BGC

Η BGC ζητά από την κυβέρνηση να μην επαναλάβει τα λάθη του καλοκαιριού και να επιτρέψει το άνοιγμα των στοιχηματικών πρακτορείων από τη 2α Δεκεμβρίου, ημερομηνία που έχει τεθεί επίσημα ως το τέλος του νέου lockdown. Αν, λοιπόν, οι αρμόδιοι αποφασίσουν ότι το lockdown θα ολοκληρωθεί στις 2 Δεκεμβρίου, όπως σχεδιάζεται, τότε θα πρέπει να ανοίξουν τα στοιχηματικά πρακτορεία και να μην χαρακτηριστούν ξανά μη απαραίτητες επιχειρήσεις, με μεταγενέστερη ημερομηνία ανοίγματος.

Το πλήγμα που δέχθηκε ο τομέας των τυχερών παιχνιδιών, άλλωστε, είναι πρόσφατο. Το περασμένο καλοκαίρι, η αγγλική κυβέρνηση αρνήθηκε να επιτρέψει το άνοιγμα των στοιχηματικών πρακτορείων την 1η Ιουνίου, μαζί με το άνοιγμα άλλων επιχειρήσεων. Παράλληλα, το μεγαλύτερο πλήγμα δέχθηκε ο κλάδος των επίγειων καζίνο, ο οποίος δεν μπόρεσε να ανοίξει ξανά τις πύλες του πριν τις 15 Αυγούστου.

Οι υπεύθυνοι της BGC, τέλος, ζήτησαν από τους αρμόδιους να λάβουν σοβαρά υπόψη τις προτροπές των επιστημόνων, καθώς και τις τεράστιες και επιτυχημένες προσπάθειες των επαγγελματιών του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον, που προστατεύει τους πελάτες από την εξάπλωση της πανδημίας.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.