Υπό την προστασία της ESSA οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) και ο διεθνής φορέας ακεραιότητας στο στοίχημα, η ESSA, προχώρησαν σε μια νέα συμφωνία που έχει να κάνει με την προστασία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Ν. Κορέας από φαινόμενα χειραγώγησης αγώνων και στοιχηματικών απατών. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η ESSA θα αναλάβει την παρακολούθηση της διοργάνωσης και τον εντοπισμό ύποπτων συμπεριφορών που ενδεχομένως κρύβουν δόλο, χειραγώγηση ή απάτη.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, μάλιστα, η ESSA θα ενισχύσει τις υπηρεσίες που ούτως ή άλλως προσφέρει στη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, μέσω της ενίσχυσης της παρακολούθησης στοιχηματικών μοτίβων και του πολλαπλασιασμού των υπολογισμών ρίσκου σε κάθε αγώνισμα.

 

“Χρειαζόμαστε την εμπειρία και την τεχνογνωσία κάθε εμπλεκομένου”

Τη νέα συνεργασία μέσω της ΔΟΕ και της ESSA ανακοίνωσε ο επικεφαλής του τομέα πρόληψης χειραγώγησης αγώνων της ΔΟΕ, Friedrich Martens, ο οποίος δήλωσε σχετικά: “Η διατήρηση της ακεραιότητας των Ολυμπιακών Αγώνων είναι θέμα ζωτικής σημασίας για τη ΔΟΕ. Για να το πετύχουμε αυτό, χρειαζόμαστε την εμπειρία και την τεχνογνωσία κάθε εμπλεκομένου και η ESSA, με την οποία συνεργαζόμαστε αποτελεσματικά για χρόνια, θα παίξει σίγουρα σημαντικό ρόλο, χάρη στο δίκτυο και την τεχνογνωσία της. ”

Με τη σειρά του, ο Γενικός Γραμματέας της ESSA, Khalid Ali, δήλωσε: “Αυτή η συνεργασία μεταξύ της ESSA και της ΔΟΕ δείχνει το πόση εμπιστοσύνη και σεβασμός έχουν δημιουργηθεί μεταξύ μας τα τελευταία χρόνια. Επιπλέον, δείχνει την κοινή μας φιλοδοξία να οδηγήσουμε οποιαδήποτε μορφή διαφθοράς μακριά από τον αθλητισμό και τις ρυθμιζόμενες αγορές στοιχήματος. Η ακεραιότητα των Ολυμπιακών Αγώνων θα ενισχυθεί οπωσδήποτε, χάρη σε αυτή τη συνεργασία”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.