Προτάσεις για στοιχηματικό… Tripadvisor από την UKGC

Η απερχόμενη CEO της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής του Ηνωμένου Βασιλείου, UKGC, μίλησε τη Δευτέρα στην International Casino Exhibition και ανέφερε μια πρόταση που ακούγεται αρκετά πρωτότυπη (τουλάχιστον για τα δεδομένα του στοιχήματος) και ακόμη πιο χρήσιμη για τους παίχτες, έμπειρους ή μη. Συγκεκριμένα, η Sarah Harrison μίλησε για μια πλατφόρμα που θα περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για τους παίχτες του στοιχήματος, με σκοπό να μπορούν να ξεχωρίζουν ευκολότερα τις πιο αξιόπιστες και τυπικές εταιρείες στοιχημάτων.

Κάτι ανάλογο του Tripadvisor με άλλα λόγια, της ηλεκτρονικής τουριστικής πλατφόρμας, στην οποία αναφέρονται λεπτομέρειες για τις τιμές τουριστικών αξιοθέατων, εστιατορίων, ξενοδοχείων και άλλων επιχειρήσεων, καθώς και κριτικές από τους πελάτες.

 

Η πρόταση της Sarah Harrison

Αναλυτικότερα, η Sarah Harrison ανέφερε στην ομιλία της ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή μια ανισορροπία ανάμεσα στις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές και πως οι τελευταίοι αναλαμβάνουν ένα μεγάλο κομμάτι του ρίσκου, χωρίς να έχουν την απαραίτητη πληροφόρηση πριν λάβουν τις αποφάσεις τους. Για αυτό το λόγο, πρότεινε αλλαγές, μεταξύ των οποίων και προς τη δημιουργία μιας περισσότερο διάφανης αγοράς που θα προσφέρει περισσότερα στοιχεία στο κοινό. Τέτοια στοιχεία θα μπορούσαν να είναι, σύμφωνα με τη CEO της UKGC, πληροφορίες για το ρίσκο που παρουσιάζουν συγκεκριμένα προϊόντα (όπως διαφορετικές στοιχηματικές αγορές), ο τρόπος φύλαξης των χρημάτων των πελατών και ο αριθμός παραπόνων εναντίον κάθε στοιχηματικής εταιρείας.

Όλα τα παραπάνω (και ακόμη περισσότερες πληροφορίες) θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, που θα λειτουργεί όπως το Tripadvisor. Έτσι, οι παίχτες θα μπορούν να μαθαίνουν πολλά περισσότερα, να συγκρίνουν το πόσο φροντίζει τα μέλη της κάθε στοιχηματική εταιρεία και να επιλέγουν και να παίζουν με σύνεση.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.